Abonați-vă la Cristian Presură pe YouTube

Fizica cu Cristian Presură se numește canalul de YouTube pe care vi-l recomand cu toată seriozitatea dacă sunteți mari amatori de subiecte legate de Univers, fizică și chestii de genul.

Cristian este un renumit cercetător, fizician, care mai nou se ocupă și cu YouTube-ul. Am văzut acolo câteva clipuri de-ale lui foarte interesante în care explica de ce avem un cer de culoare albastră, ce este Big Bang-ul sau dacă putem depăși sau nu, viteza luminii.

Eu unul sunt mare amator de asemenea discuții, de asemenea clipuri și subiecte așa că am dat SUBSCRIBE la canalul lui Cristian, lucru pe care vă invit să-l faceți și voi.

Prin YouTube-ul românesc nu prea există asemenea canale, care să adreseze teorii și presupuneri fizice, susținute de cunoștințe temeinice și validate din domeniul fizicii.

Există oameni pe YouTube-ul românesc capabili să discute despre teorii științifice dar care n-au nicio treabă cu cercetarea, care nu sunt însă„validați”, „certificați” de vreo facultate de profil.

Cristian are însă facultăți înalte, a lucrat în cercetare și este să zicem abilitat să abordeze asemenea subiecte pe care să le explice corect corect din punct de vedere științific.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.