De ce frecventeaza publicul masculin saloanele de masaj erotic?

Veche tehnica de relaxare si destindere profunda, masajul erotic isi are originile in cultura si filozofiile hinduse, mai precis Tantra. Denumita si arta dragostei, Tantra este o maniera complexa prin care se experimenteaza senzatii spirituale noi, prin provocarea simturilor. Prin urmare, masajul erotic nu este o simpla metoda de relaxare a corpului, ci inseamna relaxare totala, evadare din cotidian si trecerea intr-o stare similara cu euforia. In realizarea masajul erotic se folosesc nu doar mainile, ci si alte parti ale corpului, precum picioarele sau trunchiul. Astfel, tehnicile difera fata de cele ale unui masaj obisnuit, ducand la o stare de bine, fizica si mentala. Aceasta se resimte la intensitate maxima.

Masajul erotic nu este dreptul exclusiv al saloanelor de specialitate, ci poate deveni rasfatul oricarui cuplu. Cu atat mai eficient devine acesta atunci cand relatia dintre parteneri este una bine sudata, acestia putand sa isi impartaseasca fara temeri nevoile si dorintele.

Atunci cand vorbim despre servicii masaj erotic furnizate de un salon profesional, vorbim automat despre respect fata de client. Barbatii moderni si deschisi spre nou care opteaza pentru aceasta forma de relaxare pot alege intre masaje topless sau nud, masaj tantra sau rebel. Maseuzele au experienta, fiind selectate dupa criterii riguroase.

Unele saloane de masaj erotic se adreseaza si femeilor, insa, in mod evident, cel mai interesat de astfel de servicii este publicul masculin. Motivele pentru care barbatii frecventeaza un astfel de salon difera de la caz la caz, insa conteaza de fiecare data calitatea serviciilor, discretia si respectul.

Relaxare maxima

Barbatii gasesc masajul senzual deosebit de relaxant si deconectant. Au parte de un tratament regesc, in adevaratul sens al cuvantului. In timpul masajul erotic, un partener ofera, iar celalalt primeste. Prin urmare, beneficiarul are parte de relaxare si satisfactie deplina. De fapt, acestea sunt si motivele pentru care barbatii aleg sa calce pragul saloanelor de masaj erotic. Li se provoaca simturile intr-un mod greu de descris, fara sa se implice fizic sau emotional in vreun fel.

Siguranta

Locatiile de masaj erotic sunt periodic controlate de catre institutiile abilitate. Maseuzele au analizele medicale la zi si respecta conditiile de igiena. Isi trateaza cu seriozitate meseria, ca niste adevarate profesioniste.

Servicii de inalta calitate

Maseuzele au urmat cursuri de specialitate si stapanesc arta masajului in cele mai mici detalii. Nu doar ca fetele emana senzualitate, insa stiu cum sa o puna in valoare. Prin masajul erotic, barbatul se detensioneaza atat la nivel fizic, cat si psihic.

Atmosfera de la salon

Din acest punct de vedere, ambientul difera total fata de cel al unei locuinte. Este normal ca din cand in cand, barbatii sa isi doreasca schimbari de decor. Locatiile de masaj sunt incaperi intime, decorate cu stil si bun gust, astfel incat sa imbie la relaxare. Lumina difuza si muzica de relaxare in surdina completeaza acest decor. Desigur, nu vor lipsi nici uleiurile de masaj cu arome specifice si lumanarile parfumate.

Beneficiul adus vietii de cuplu

Uneori, barbatii sunt atenti la tehnicile maseuzelor si nu ezita sa le puna in aplicare acasa, cu partenerele lor, in intimitatea dormitorului. Este de la sine inteles ca la finalul sedintei de masaj pleaca acasa dornici sa le arate persoanei iubitei noile tehnici. Exista si saloane care ofera posibilitatea cuplurilor de a beneficia de acelasi tratament in aceeasi incapere, unul langa altul.

Nu in ultimul rand, confidentialitatea si respectul oferite de catre personalul salonului sunt alte motive pentru care barbatii doresc sa repete aceasta experienta. Indeplinirea unor fantezii ascunse fara implicare, fara retineri sau inhibitii este un stimul puternic pentru partea masculina.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.