3 cadouri frumoase cu care să-ți surprinzi iubita în luna decembrie

Decembrie, luna cadourilor ne bate la poartă. Nu multe clipe ne mai despart de Moș Nicolae, de Moș Crăciun sau de Revelion, sărbători care în România se lasă după cum știm cu tone de cadouri. Prima sărbătoare pe listă este Moș Nicolae și am fi chiar ipocriți dacă ne-am bate cu pumnii în piept, că noi nu mai aruncăm câte-un ochi pe la ghetuțe în ajun, cu toate că am ajuns oameni în toată firea. Chiar dacă Moș Nicolae a rămas sărbătoarea copiilor din punct de vedere al tradițiilor, atât timp cât în suflet rămânem veșnic tineri ne vom bucura de ea ca la 7 ani.

Ei bine, pentru că după Moș Nicolae urmează și Crăciunul și Revelionul, e bine să ne punem la punct de pe-acum strategia de cumpărat cadouri. Începe acea perioadă aglomerată din an în care toată lumea cumpără de toate, în care curierii nu mai sosesc la timp și așa mai departe. Și fiind practic trei evenimente destul de apropiate unul față de celălalt, se mai pune și problema financiară. Este luna cadourilor dar nu și luna în care ne dorm falimentul, nu? Așadar, în cele ce urmează, vom discuta despre 3 cadouri destul de frumoase adresate iubitei tale, adresate celei mai importante femei din viața ta, adresate soției tale dacă cumva a răspuns cu DA la cea mai importantă întrebare din viața ei. Este o listă cu trei cadouri femei, câte unul pentru fiecare eveniment în parte.

3 cadouri frumoase cu care să-ți surprinzi iubita în luna decembrie

  1. Cos Cadou Aroma de Crăciun – mi se pare om alegere potrivită pentru Moș Nicolae, când ideea de cadou se bazează mai mult pe dulciuri, pe arome și miresme care introduc oarecum spiritul Crăciunului în familie. Acest coș cadou conține vin roșu, două pahare, trufe de ciocolată, aranjament de masă, cozonac tradițional și un ornament sub formă de floare. 
  2. O geantă + un portofel din piele Valenti – un cadou mai mult decât binevenit pentru Crăciun, sărbătoarea cea mai importantă din lună. Ca orice femeie, se va bucura nespus de mult când va primi asemenea cadouri. De fapt, probabil cam știți voi ce să cumpărați de Crăciun, mai ales dacă vă cunoașteți partenera de ceva vreme și cam știți ce gusturi are. 
  3. Bratara Impletita Aur si Argint – un accesoriu care se va potrivi de minune la petrecerea de final de an. La Cumpăna Dintre Ani, fiecare femeie dorește să arate cât mai bine și să fie cât mai accesorizată așa că o astfel de brățară va fi mai mult ca sigur bine primită. Repet, dacă vă hotărâți la asemenea cadouri, asigurați-vă că le cumpărați în timp util astfel încât să ajungă la voi înainte de aceste evenimente. Nu e nicio afacere dacă ajung după. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.