5 motive să apelezi la o firmă de curățenie dacă locuiești în București

Firmele de curățenie au început să fie la mare căutare atât în provincie cât mai ales în capitală. Nu este de mirare, și în străinătate există de ani buni acest concept. Contractul cu o firmă de curățenie are multe avantaje despre care vom discuta în cele ce urmează mai în detaliu, atât pentru sectorul rezidențial cât și pentru cel business/industrial. Haideți să vedem așadar de ce ar trebui să apelezi la o firmă curățenie București.

5 motive să apelezi la o firmă de curățenie dacă locuiești în București

  1. Faci rost de timp liber. E destul de dificil să lucrezi în timpul săptămânii câte 8-10-12 ore pe zi și să-ți mai rămână vreme și de curățenie prin casă. De obicei, această activitate rămâne pe weekend. Dar de ce să-ți sacrifici timpul liber și așa puțin pentru curățenie când poți plăti pe cineva să facă treaba asta în locul tău? Dacă ești genul care nu se simte rușinat de dezordinea din casă dar care este dispus să plătească pentru acest serviciu, totul va fi ok.
  2. Costurile nu sunt mari. Câteva sute de lei pe lună vs timp liber. Așa ar trebui să pună toată lumea problema atunci când vine vorba despre ideea de a apela la ajutor extern pentru curățenie. Mai bine dai câteva sute de lei pe lună dar rămâi cu mai mult timp liber pentru tine și prietenii tăi. Numai bine, când ajungi tu acasă în weekend totul e curat și frumos. Și da, știu, să faci curat într-o casă ori într-un apartament cu mai mult de o cameră, îți ia destul de mult timp.
  3. Contractele sunt sigure. Multă lume se teme să încheie contracte cu firme de curățenie pentru că au lucruri de valoare în casă ori bani, și se tem ca nu cumva cei care vin să facă curățenie, fac curățenie și la propriu și la figurat. Puteți sta liniștiți, atât timp cât este vorba despre o firmă cu care se încheie un contract, nici nu se pune problema de așa ceva. Sunt șanse mult mai mari să te fure tanti Maria pe care o chemi tu de bunăvoie să facă curat, ca să ai ocazia să-i dai ceva bani cu care să o ajuți să trăiască mai bine.
  4. Operațiunea decurge rapid. Or să vină câțiva oameni să facă curat la tine acasă iar în câteva ore totul va fi pus la punct. Curățenia nu va dura foarte mult timp pentru că interesul unui business este să ajungă la cât mai multe locații într-un timp cât mai scurt. Deci nu te vei trezi sâmbătă dimineața cu 2 oameni pe cap, care să stea la tine să facă curat până la 6 seara. Totul va fi lună în 2-3 ore prin intermediul unei echipe care va da dovadă de o coordonare perfectă.
  5. Rezultatul final va fi bun. Există și cazuri în care oamenii apelează la firme de curățenie la domiciliu pentru că acestea reușesc să facă curățenie mult mai bine față de proprietarii imobilului. Firmele de curățenie au soluții puternice și ecologice și personal instruit, obișnuit cu greul. Astfel, mai mult ca sigur o firmă de curățenie la domiciliu va face treabă mult mai bună.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.