Cadouri potrivite pentru iubita ta de Moș Nicolae

 Moș Nicolae Mai sunt mai puțin de două săptămâni până la Moș Nicolae, așa că dacă vă bate gândul să faceți  iubitelor un cadou, ați face bine să începeți căutările de acum (asta dacă au fost cuminți, altfel scăpați ieftin, cu o nuielușă). Atunci când vine vorba despre cadouri făcute iubitelor, bărbații au mereu probleme în a alege. Sunt nehotărâți iar dacă relația este la început, e și mai greu.

Ei bine, în cele ce urmează vom face o listă cu posibile cadouri de Moș Nicolae, pentru iubitele, pentru femeile importante din viața noastră. Țineți cont de faptul că de Moș Nicolae nu se dăruiesc lucruri importante, așa că dacă aveți în cap cadouri mari sau scumpe, păstrați-le până la Crăciun. Mult nu mai este.

Cadouri potrivite pentru iubita ta de Moș Nicolae

  • Colanți – foarte potriviți atât pentru mersul la sală cât și pentru acasă. Sunt ieftini comozi și foarte la modă. Nu cred să fie vreo femeie care să nu se bucure atunci când primește încă o pereche de colanți cadou. Ele se bucură destul de mult când vine vorba despre haine în general.
  • Dulciuri – de obicei, cam așa spune tradiția, să aducă Moșul dulciuri acum și de Crăciun cadouri adevărate. Eu bine, le puteți combina un pic. Puteți pune în ghetuțe niște dulciuri și lângă ghetuțe ceva hăinuțe mai ieftine pentru ea. Nu multe dulciuri, așa, ceva simbolic. Dulciurile îngrașă.
  • Machiaj – machiajul nu costă mult, chiar dacă ea folosește produse de renume, de foarte bună calitate. Puteți să-i cumpărați liniștiți niște farduri noi, fond de ten, etc. Acest tip de cadou se încadrează în categoria Moș Nicolae pentru că discutăm despre niște produse recurente.
  • Ghetuțe – și o pereche de ghetuțe noi poate să fie subiect de Moș Nicolae, mai ales dacă știți că ea își dorește foarte mult un anumit model dar din păcate nu a avut timp sau bani să le cumpere deja.

Și lista poate continua. Ideea este să vă orientați foarte mult către utilitate. De Moș nicolae se dăruiesc lucruri utile care nu costă foarte mult și care nu capătă o importanță mai mare față de cele dăruite de Crăciun.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.