5 motive să investești într-un dressing

Ideea de dressing nu ne aparține. Noi, românii nu am prea avut asemenea obiecte de mobilier prin case. Aceste dressinguri sunt o idee venită oarecum de dincolo și pe măsură ce am încetat să mai fim extraordinari de conservatori, am început să îi vedem și noi foarte multă utilitate. Celebrele dressinguri au ajuns în viziunea noastră cel mai adesea prin intermediul filmelor turnate peste ocean.

Dacă te-ai gândit vreodată dacă ar trebui sau nu să investești într-un dressing pentru dormitorul tău, iată principalele 5 motive conform cărora să faci achiziția fără să stai pe gânduri. Vei vedea la finalul acestui articol faptul că va fi o investiție pe care nu o vei regreta niciodată, mai ales dacă ai multe haine.

5 motive să investești într-un dressing

  1. Devii o persoană mult mai organizată. E chinuitor să ai multe haine și să le îngrămădești pe toate într-un dulap. E un adevărat chin să-ți alegi ceva fain cu care să te îmbraci. Un dressing are dimensiuni impresionante și va reuși să facă față cerințelor moderne.
  2. Scutești destul de mult timp. În ziua de azi cu toții avem multe haine (mai ales femeile) iar un dressing ne va scuti de timp pierdut în încercarea de a găsi exact hainele pe care ni le dorim. Având dimensiuni impresionante, poți așeza hainele frumos, sortate pe categorii.
  3. Nu mai ai problemă cu cocoloșitul. Decât să te chinui să calci hainele, să le puiu într-un dulap înghesuit la care să umbli mereu pentru a-ți lua câte ceva de acolo, cocoloșind mereu hainele călcate, mai bine o lași baltă. Ai nevoie de un dressing care să te scutească de munca în plus.
  4. Prețurile nu sunt deloc mari. Un dressing costă undeva la 4000 de lei minim. Dacă ne uităm cam câți bani cer unii și alții pentru un singur dulap de maxim 2 metri, constatăm că un dressing este o afacere destul de bună. Dacă aveți spațiu în dormitor, o să fie bestial.
  5. Dimensiunile sunt în ton cu designul camerei. Un dressing de calitate are undeva la 4 metri lungime minim și o înălțime de minim 2.2 metri. O să se integreze foarte bine din punct de vedere al designului cu camera în sine. Un simplu dulap ar fi mult mai dificil de integrat.

Acestea sunt de departe cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui să investiți într-un dressing. Dacă aveți loc în dormitor pentru așa ceva ar fi și păcat să nu profitați. Per total, look-ul camerei se va îmbunătăți iar organizarea hainelor va atinge și ea un nou nivel. În plus, nu veți mai avea nevoie nici de un pantofar întrucât dressing-ul este și pentru încălțăminte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.