Despre nunțile la casă în oraș

Eu stau la bloc dar fiind o zonă aflată la periferia orașului, în spatele blocului sunt foarte multe case. Păi nu vă zic fraților, sâmbăta trecută nu am închis un ochi toată noaptea. A fost nuntă la o casă de lângă blocul meu. La ora 5 și 12 minute dimineața, muzica a încetat să mai duduie.

Ăștia sunt fraților românii, nesimțiți până la Dumnezeu, plini de ei, aroganți, tupeiști și foarte lacomi/zgârciți. De ce să se ducă ei la restaurant să facă paranghelie acolo când pot să facă în curtea casei, ca la țară, deși nu suntem la țară? Chiar atât de nesimțit să fii să nu realizezi că DERANJEZI un cartier întreg cu nunta ta? Chiar așa nu-ți pasă că există mai multă lume care te înjură cu ocazia acestui eveniment, decât nuntașii care se bucură cot la cot cu tine?

Întotdeauna mi-a fost silă de țăranul prost crescut și nesimțit, care se pune întotdeauna pe el pe primul loc, fără să-i pese o secundă măcar de cei din jur. Mi-e scârbă de acest tip de comportament, suficient de scârbă cât să încep să mă gândesc destul de serios în ce țară să emigrez astfel încât să fie cât mai puțini români pe metrul pătrat. Mă gândesc să mă duc într-o zonă izolată din Canada, Texas, naiba știe unde numai să nu mai aud de poporul ăsta de imbecili.

Țara e ok, mă descurc cu banii că doar muncesc, dar mai e nevoie și de confort psihic, că degeaba faci bani și ești în țara ta dacă la tot pasul ești înconjurat de oameni pe care-i urăști.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.