3 motive să cumperi motoare electrice de la PROCONSILGRUP

Să faci rost de echipamente industriale poate să fie de multe ori sinonim cu trecerea prin Furcile Caudine, mai ales dacă locuiești într-un oraș din provincie în care industria a murit încet dar sigur în ultimii 15 ani. Dacă ai un business în orașe precum Drobeta Turnu Severin ai observat probabil că e destul de dificil să faci rost până și de motoare electrice, efectiv nu sunt magazine din care să cumperi ceva de calitate. E destul de logic ca aceste magazine să lipsească întrucât acolo unde nu este industrie locală, nu există nici cerință pentru echipamente industriale precum motoare electrice. Atunci când ai nevoie de piese pentru a repara anumite utilaje industriale, singura soluție viabilă rămâne de multe ori online-ul.

Online-ul a devenit un fel de casă pentru anumite nișe, pentru anumite afaceri care au fost nevoite să se retragă din orașele mici de provincie. Din fericire, nu au pus lacătul pe poartă, au reușit să se mute online unde pot fi accesate de oricine, din orice colț al României sau chiar din străinătate. Există magazine online precum cel al PROCONSILGRUP, care pun la dispoziție tot ce ține de motoare electrice, reductoare, vibratoare industriale, pompe submersibile, ventilatoare axiale și există cel puțin trei motive principale pentru care ar trebui să te orientezi către acest magazin dacă ai nevoie de asemenea echipamente industriale, motive pe care le vom dezbate și noi imediat.

3 motive să cumperi motoare electrice de la PROCONSILGRUP

  1. Diversitate. PROCONSILGRUP pune la dispoziția celor care au nevoie de echipamente industriale motoreductoare şi reductoare melcate, reductoare coaxiale cilindrice, reductoare conice, motoreductoare şi reductoare conico-cilindrice, reductoare planetare, motoare electrice monofazate, motoare electrice trifazate standard, motoare electrice cu frână, motoare electrice cu două puteri şi două turații, motoare electrice antiex, motoare electrice cu rotor bobinat. vibratoare electrice industriale (motoare electrice excentrice), vibratoare industriale pneumatice, role motorizate pentru conveioare, pompe submersibile, electropompe centrifugale, pompe cu roți dințate, pompe din inox pentru industria alimentară, pompe pentru industria chimică: pompe pentru acizi, baze sau săruri, pompe de vid cu inel de lichid. pompe de vid cu palete la sec, ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, ventilatoare pentru vapori corozivi şi suflante cu canale laterale, șnecuri transportoare, role transportoare, lanțuri cu role sau lanțuri gall şi pinioane, lanțuri transportoare, lanțuri pentru instalații de ridicat, curele de transmisie şi fulii și multe altele.
  2. Preț. Prețul contează foarte mult atunci când vine vorba despre motoare electrice, atunci când vine vorba despre echipamente industriale. În primul rând, prețul este un fel de portavoce a calității. Atât timp cât magazinele de bricolaj din orașele mici de provincie merg pe preț, e clar că nu or să vândă niciodată calitate. După ce că stau foarte prost la capitolul diversitate, nici cu calitate nu ies la rampă. Magazinele online precum PROCONSILGRUP însă reușesc să aducă motoare electrice și alte echipamente industriale la un raport calitate-preț destul de bun. Încă din cele mai vechi timpuri, online-ul a avut prețuri mai mici pentru absolut orice comparativ cu magazinele din oraș. Partea bună este că online-ul a trebuit, a fost nevoit să aducă în prim plan și calitatea pentru a reuși să se detașeze de magazinele din micile orașe de provincie sau chiar din București, obișnuite cu o piață care în 95% din cazuri mult și ieftin, nu calitate. Online-ul a devenit încet dar sigur cam singurul loc din care mai poți cumpăra ceva de calitate în România iar faptul că vine la pachet și cu prețuri mai mici, nu poate să fie decât în avantajul celor care decid să cumpere din acest mediu virtual.
  3. Seriozitate. Cei de la PROCONSILGRUP ies în evidență cu seriozitate pe toate planurile. Este interesul tău să cauți un magazin serios atunci când ai nevoie de motoare electrice de calitate, ori alt tip de echipament industrial. Pornind de la premiza că industria ta trebuie să producă bani, automat apare nevoia de calitate și de seriozitate în ceea ce privește tranzacția de vânzare-cumpărare. Un magazin serios va avea întotdeauna vechime pe piață. Nu ai cum să te menții pe o piață atât de dificilă precum cea din România dacă nu ești serios, dacă nu respecți clienții. Seriozitatea celor de la PROCONSILGRUP mai reiese și din faptul că oferă consultații gratuite. Nu, nu suntem la doctor, dar discutăm despre un domeniu foarte tehnic iar interesul lor este ca la client să ajungă fix echipamentul de care are nevoie. Astfel, ei oferă consultanță gratuită, pe lângă foarte multe date tehnice urcate direct pe site, pentru fiecare produs în parte. Îți dai seama că ai de-a face cu un magazin serios din modul în care-și prezintă marfa pe site. Cu cât sunt atașate mai multe detalii tehnice, cu atât avem de-a face cu un magazin care-și respectă mai bine clienții.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.