Brățări nautice pentru bărbați de la OLD SKIPPER

Am spus de multe ori că femeile sunt cele care trebuie să investească masiv în accesorii (brățări, lănțișoare, broșe, etc), însă în ultima vreme am cam început să-mi schimbă părerea, mai ales dup ce am văzut aceste brățări din piele bărbați pe site-ul celor de la OLD SKIPPER. Este vorba despre niște brățări foarte frumos lucrate cu tematică nautică, brățări care pe mine unul m-au impresionat. Eu cunosc online-ul foarte bine și destul de rar se întâmplă să dau peste un magazin care chiar să vină cu ceva nou, frumos și de calitate iar cei de la OLD SKIPPER în această categorie se încadrează. O să facem o scurtă prezentare în cele ce urmează pentru câteva dintre aceste brățări incredibile, ca să înțelegeți de ce mi se par ceva așa, oarecum ieșit din comun. Sunt convins de faptul că l-a final o să-mi dați dreptate.

Brățări nautice pentru bărbați de la OLD SKIPPER

Brățară frânghie nautică ALAMEDA – ceva foarte simplu care se poate asorta cu orice ținută. Evident, fiind vorba despre frânghie nautică această brățară este destul de rezistentă. Este disponibilă în două culori: pe alb și pe bej, în cazul în care vreți să o faceți cadou iubitei. De asemenea, ancora comandată ca sistem de închidere poate fi placată cu aur de 14k.

Brățară de piele SPICE – cine dorește ceva de și mai bună calitate față de frânghia nautică, are posibilitatea să comande de pe site-ul celor de la OLD SKIPPER o brățară din piele, la fel de frumoasă, cu aceeași tematică nautică. Evident, prețul va fi unul pe măsură pentru că tot ce se vinde cu piele în componență, nu are cum să fie ieftin. E calitate.

Brățările OLD SKIPPER – perfecte pentru cei care doresc să facă senzație pe litoral

Mie unul, aceste accesorii mi se par mai mult decât interesante pentru bărbații care doresc să fie mereu în pas cu moda, care doresc să facă senzație mai ales în concediul petrecut la malul mării. Cât de tare e să te duci la un Party pe litoral și să porți o brățară cu tematică nautică de foarte bună calitate? Sau la un Party pe barcă, am văzut că e foarte la modă acest tip de eveniment mai ales dacă se strâng vreo 10 inși dornici de distracție care doresc să împartă și cheltuiala.

Și acum, pe final, vă las cu Capitan Jack și piesa lui Give It Up – care se potrivește de minune în acest context, o piesă care stârnește cheful de distracție pe litoral, pe plajă, care stârnește cheful de distracție la malul mării sau în larg chiar și pentru cei mai plictisiți dintre voi. E o piesă de vară care incită la petrecere, petrecere la care chiar poți să faci senzație dacă te duci accesorizat de către cei de la OLD SKIPPER. Bucurați-vă de mare, de vacanță, de distracție, de party, de viață

Captain Jack – Give it Up 2013 [Official Video HD]

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.