Ethereum – un Bitcoin mai ieftin

ethereumCunosc în jurul meu foarte multă lume care a decis să investească în monezile virtuale. Lumea crypto a devenit un loc în care se pot face foarte mulți bani dacă știi în ce să investești și când să investești.

Evident, multora le-a surâs ideea de a putea face niște bani peste noapte și au ales să joace. Unii au câștigat, alții au pierdut, ca-n orice business de altfel. Pe piața crypto s-a remarcat însă o monedă numită Ethereum, care pe mine unul m-a impresionat și m-a făcut să doresc să scriu un articol despre ea.

Această monedă este relativ nouă, a apărut la finalul lunii iulie în 2015, față de bătrânul Bitcoin care ne dă bătăi de cap de prin anul 2009. Cu toate acestea, Ethereum este de multe ori considerată un Bitcoin mai ieftin de către cei care aleg să o tranzacționeze . În prezent 1 ETH costă undeva la 448 de dolari (vreo 400 de euro) ceea ce mi se pare mai mult decât extraordinar.

Cei care au cumpărat Ethereum în urmă cu doi ani, prin 2016 cu 10 dolari bucata, astăzi sunt oameni mai mult decât bogați. O investiție de 10.000 de euro a adus în prezent de 40 de ori mai mult. Să nu mai punem la socoteală faptul că în ianuarie 2018, anul acesta, Ethereum s-a vândut chiar și cu 1300 de dolari. Vă puteți imagina ce profituri au avut cei care au cumpărat acum 2 ani chiar și 10 astfel de monede. Așadar, Ethereum este fără îndoială atât un Bitcoin mai ieftin cât și o sursă de îmbogățire.

Desigur, acum e greu de crezut că va mai crește la valori uriașe dar să nu uităm că nimeni nu ar fi crezut vreodată că Bitcoin va putea ajunge să valoreze aproape 20.000 de dolari bucata. Lumea crypto e destul de volatilă și nimeni nu poate anticipa exact ce se va întâmpla pe piață nici măcar peste o săptămână.

Puteți încerca și voi să tranzacționați Ethereum, cine știe, poate veți fi la fel de norocoși precum cei care au cumpărat această monedă acum 2 ani. Site-ul de unde poate fi achiziționată în România: CryptoCoin.Pro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.