Poți să o cucerești trimițându-i trandafiri la domiciliu cumpărați dintr-o florărie online? DA! Află cum.

În momentul în care te îndrăgostești, singurul tău gând este cum să faci să o cucerești pe femeia visurilor tale. Nu e nimic ciudat, nu e nimic deplasat, este ceva chiar foarte normal. Problema e că în ziua de azi pare aproape misiune imposibilă să cazi în grațiile unei femei din moment ce majoritatea primesc complimente și like-uri și sunt lăudate pentru frumusețea lor prin intermediul site-urilor de socializare. Într-adevăr, ca să cucerești o femeie în ziua de azi ai nevoie de mai mult decât simple vorbe. Ai nevoie de gesturi care să completeze un gol lăsat oarecum în mentalitatea colectivă din societate, majoritatea oamenilor s-au obișnuit să complimenteze mult online și să facă prea puțin în realitate.

Cum ai putea să ieși în evidență și să surprinzi atât timp cât societatea duce lipsă de acțiune? Destul de simplu: trebuie să iei inițiativa și să faci efectiv lucruri pentru ea, nu doar să o complimentezi în mediul virtual. Din fericire, în viața reală ai multe variante pentru a ajunge la sufletul unei femei, una dintre ele venind dintr-o florărie online. Da, poți să-i trimiți femeii de care ești îndrăgostit flori la domiciliu și mai mult ca sigur o să o surprinzi într-un mod plăcut. Câți bărbați crezi tu că au făcut chestia asta pentru ea? Prea puțini spre deloc, îți spun eu. Bărbații din ziua de azi sunt mai mult decât comozi și se mulțumesc cu social media. În realitate, femeile așteaptă mai mult decât social media, ele așteaptă atitudine și dorința de a face un pas în plus față de o simplă conversație avută la miez de noapte.

În plus, dacă vei opta să trimiți flori la domiciliu prin intermediul florariadevis.ro, vei constata că vei avea posibilitatea să-i trimiți un coș cu trandafiri ori o cutie cu trandafiri la care poți atașa un mesaj. Coșurile cu trandafiri sunt ceva destul de la modă în străinătate și iată că încep să prindă și în România. Și din moment ce femeile nu sunt obișnuite să primească buchete cu flori la domiciliu, imaginează-ți ce impresie o să faci atunci când o să trimiți ceva și mai mișto, o cutie cu trandafiri. Trebuie să fii FOARTE atent la mesajul pe care-l scrii în acest scop, mesaj care va ajunge la ea. Acolo ar trebui să scrii în principal gândurile tale sincere dar fără să dramatizezi și fără să încerci să impresionezi într-un mod dubios, care nu te caracterizează. Trebuie să fii același om în scris care ești și în realitate pentru că femeia te simte. Femeile au niște simțuri aparte atunci când vine vorba despre bărbați și într-un fel este ceva normal, aceste instincte le-au ajutat de-a lungul a mii de ani să aleagă pentru relație doar pe cei sinceri, doar pe cei în care au avut încredere.

Ideea e destul de simplă: trebuie să înțelegi faptul că femeia modernă este independentă, ea nu mai umblă după bărbat cum se întâmpla în urmă cu 20 de ani de exemplu. Ea are serviciul ei, casa ei, mașina ei, face școală, facultate, carieră, etc. Dacă vrei să cucerești o femeie modernă trebuie să apelezi la soluții moderne precum un coș cu trandafiri livrat de o florărie online, trebuie să faci un pas în plus față de ceilalți si să impresionezi într-un mod cu totul aparte. Încercați să ajungeți la inima unei femei cu lucruri capabile să transmită emoție și sentiment, veți vedea că nu aveți cum să eșuați.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.