Măsurători precise pentru o vedere excelentă. Vino în magazinele Gama Optic din Cluj-Napoca pentru a testa tehnologia revoluționară visuReal®!

Cu ajutorul instrumentelor și aplicațiilor tehnologice de ultimă generație producția ochelarilor de vedere nu a fost niciodată mai ușoară și mai precisă!

Odată cu avansul tehnologic, s-au înregistrat numeroase inovații în domeniul opticii medicale. Design-uri noi, rame mai subțiri și mai rezistente, lentile care asigură o vedere impecabilă, unică pentru fiecare persoană în parte, confort vizual sporit… toate acestea sunt posibile astăzi datorită inovațiilor tehnologice.

Hoya, unul dintre cei mai mari producători de lentile de vedere din lume,  a dezvoltat software-ul inovator visuReal®, menit să ajute optometristul să măsoare precis și rapid parametrii oculari și să ofere astfel purtătorului o vedere excelentă.

Vrei să vezi lumea în cel mai bun mod posibil?  Vino în magazinele Gama Optic din Cluj-Napoca pentru a beneficia de tehnologia revoluționară visuReal®!

Mai precis, visuReal® este un sistem video portabil de măsurare, care determină automat și rapid toți parametrii optici individuali necesari pentru realizarea unei perechi de ochelari de vedere:

  • Parametrii ramei, inclusiv curbura acesteia.
  • Parametrii oculari specifici, cum ar fi distanța pupilară și înălțimea de montaj, măsurate pe fiecare ochi, distanța vertex și unghiul pantoscopic.

Camera Full HD oferă 30 de imagini pe secundă, cu rezoluție înaltă de 1080 pixeli. Datorită mișcării laterale și verticale, aparatul foto se adaptează la poziția și înălțimea clientului.  

Aplicația visuReal® oferă clienților Gama Optic măsurători precise pentru o vedere perfectă.

Dacă vrei să beneficiezi și tu de experiența Hoya visuReal® vino în magazinele de optică medicală Gama Optic din Cluj-Napoca sau Gherla. Găsești adresele aici: http://gama-optic.ro/magazine/

Alegem împreună ochelarii de vedere perfecți pentru tine și îți oferim posibilitatea de a achita totul în 10 rate fixe, doar cu buletinul, fără dobândă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.