Știai că-ți poți verifica viitorii parteneri de afaceri?

Ideea de business în România a fost oarecum deturnată de mentalitatea colectivă plină de corupție și lipsită oarecum de orice fel de urmă de bun simț. În țara asta e ceva la ordinea zilei să auzi că X a luat țeapă de la firma Y sau că Y a luat țeapă de la firma Z. E clar că în afacerile românești există multă suspiciune și multă dorință de a păcăli, nu de a reuși prin propriile forțe, prin propriile idei, etc. Dacă nu este clientul păcălit este partenerul de afaceri, dacă nu este partenerul de afaceri este statul și așa mai departe. E un cerc vicios al păcălelii din care românii nu pot să iasă.

Partea bună este că încep să apară soluții prin intermediul cărora, tu dacă ai un business serios și corect, poți sta departe de viitorii parteneri neserioși. Suntem cu toții conștienți de faptul că un parteneriat semnat cu un țepar este sinonim cu falimentul. Acum se pot face verificări firme, se pot afla foarte multe informații despre firme fără să fii nevoit să tocmești un avocat sau ceva de genul, fără să ai un departament juridic în companie. Cei de la Termene.ro vă stau la dispoziție cu acest tip de „investigație” (contra cost – ceea ce e normal), oferindu-vă posibilitatea de a evita partenerii care au datorii la stat, la alte companii, care au diverse dosare prin instanță și așa mai departe.

Și poți să le trimiți la analiză celor de la termene.ro o listă firme, nu doar una singură. Serviciul lor de verificare firme va reuși să aducă în prim plan detaliile necesare indiferent de calitate. Din multe puncte de vedere, acest serviciu verificare firme este mai mult decât binevenit în contextul actual al societății și poate să fie o mișcare mai mult decât salvatoare în ceea ce privește viitorul companiei. Rămâne la alegerea voastră dacă doriți să apelați la acest tip de serviciu sau nu, însă știm cu toții vechea vorbă românească „Paza bună trece primejdia rea…”. Așadar, verificarea unei firme înainte de semnarea contractului de parteneriat nu are cum să strice, nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.