3 avantaje pe care le aduc în prim plan casele de amanet

A rămâne fără bani în România, atât timp cât muncești corect și cinstit, nu e nimic ciudat sau nelalocul lui. Problema e că atunci când ești sărac și rămâi fără bani, sunt slabe șanse să găsești o soluție care să te ajute în adevăratul sens al cuvântului. Majoritatea ne-am obișnuit să apelăm la prieteni, rude, nu? Mă gândeam recent la casele de amanet.

Sunt printre noi dintotdeauna și nici nu cred că vor dispărea vreodată. Multă lume uită de ele atunci când au nevoie urgentă de bani și ajung oarecum la disperare. Există cel puțin 3 avantaje pe care le aduc în prim plan casele de amanet, avantaje despre care vom discuta și noi în cele ce urmează.

3 avantaje pe care le aduc în prim plan casele de amanet

  1. Poți face rost de bani dacă ai credite neplătite. În momentul în care ajungi în baza de date a băncilor cu credite neplătite, e clar că nimeni nu o să mai vrea să-ți dea bani, nici măcar sume mici de câteva sute de lei care să te scoată de la ananghie. O casă de amanet nu te va întreba niciodată de aceste probleme pentru că nu are niciun interes. Nu-i influențează cu nimic.
  2. Poți face rost de bani chiar dacă nu au serviciu. Chiar și pentru creditele nebancare, cele doar cu buletinul este nevoie de un serviciu activ. Dacă nu lucrezi nicăieri nu vei putea face rost de la bănci sau de la instituții nebancare. Ți se va cere ori extras de cont ori se va verifica în baza de date a ANAF-ului dacă ești la zi cu contribuțiile. La amanet nu te întreabă nimeni de nimic.
  3. Te avantajează pentru sumele mici. Să zicem că nu ai datorii pe la bănci dar vrei totuși o sumă mică, de 100-200 de lei. Nicio bancă nu te va băga în seamă cu asemenea sume. O casă de amanet București te va ajuta să rezolvi problema indiferent de cât de mică e suma, în special dacă ai să lași acolo ceva electronice. Pentru telefoane sau tablete se oferă de obicei sume destul de mici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.