Unde poți face flyere ieftine și de calitate?

Am fost ieri până în oraș să văd unde pot imprima niște flyere de calitate la un preț acceptabil. Evident, am fost lovit direct în moalele capului de realitate: în orașele mici de provincie precum Drobeta Turnu Severin nu prea ai de unde să faci rost de asemenea servicii. Agențiile de producție publicitară s-au închis din pricina lipsei de industrie specifică orașelor sărace din provincie și, iată-mă pus în fața unei situații mai mult decât frustrante. Chiar aveam nevoie de acei fluturași publicitari.

Unde poți face flyere ieftine și de calitate?

Salvarea mea a venit evident la internet, minunea secolului 21. Am găsit online pe cei de la HeadPrint care au reușit să mă rezolve cu aceste flyere într-un timp destul de scurt și cu un raport calitate-preț satisfăcător. Am făcut comandă pe site-ul lor și am primit acești fluturași după vreo două zile, fapt care m-a încântat destul de mult. Și în oraș dacă găseam totuși pe cineva dispus, tot ar fi durat vreo două zile până ar fi fost gata. Așa e în provincie, lucrurile se mișcă mai greoi.

Adică nu mă înțelegeți greșit, aș fi putut să fac rost de fluturași la Severin dar oamenii care se ocupă cu aceste lucruri pe plan local nu sunt tocmai firme de producție publicitară iar în momentul în care vine cineva cu o urgență (ca mine de exemplu), profită de faptul că nu ai unde să te duci în altă parte și-ți cer niște bani total nejustificat pentru calitatea serviciilor oferite. Ca să vă faceți o idee, de la HeadPrint am obținut un preț de 3 ori mai mic decât îmi ceruseră „afaceriștii” de la Severin.

E bine și cu online-ul, măcar așa să scăpăm de cei care nu au gând de afaceri, ci de păcăleală. Nu am înțeles niciodată de ce în orașele unde sărăcia este cea mai mare există o lăcomie ieșită din comun dar în fine, nu trebuie să suportăm niște prețuri astronomice atât timp cât avem o variantă în online. Comenzile durează la fel de mult și într-un final, rezultatul este cel dorit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.