Cum să faci rost de bani simplu și rapid atunci când ești la ananghie?

baniSe poate întâmpla să te trezești peste noapte că ai nevoie de o sumă de bani nici mică nici mare – să zicem 2500 de lei – și să constați că nu prea ai de unde să-i scoți. Vin sărbătorile de iarnă și toți prietenii/rudele își păstrează banii pentru cadouri și pentru „masa bogată”. Așadar, de unde poți face rost de bani simplu și rapid în acest context? Primul gând se duce evident către bancă dar cei care au avut de-a face cu aceste instituții până acum cunosc faptul că obținerea unui credit nu este un lucru nici simplu nici rapid. Singura modalitate de a accesa un credit de nevoi personale modic, până în 3000 de lei să zicem, rămân instituțiile nebancare precum cei de la extrasimplu.ro.

Știu, mulți or să spuneți că e dobânda mare și etc, însă eu vă sugerez să vă interesați mai întâi care este dobânda finală pe la bănci atât timp cât ei îți bagă pe sub nas fel de fel de pachete și pachețele și conturi suplimentare și servicii pe care tu nu le folosești. Părerea mea este că dobânda la aceste credite de nevoi personale obținute de la instituții nebancare nu sunt așa de păguboase cum spun unii. Știm cu toții că românii sunt uneori cam cârcotași, ar vrea dacă s-ar putea să ia cu dobândă zero sau chiar negativă. Eventual să le dea băncile bani pentru că împrumută de la ele. Nu, un credit nevoi personale obținut de la o companie nebancară precum extrasimplu.ro nu este atât de groaznic.

Discutăm probabil despre singura soluție prin care poți face rost de bani rapid. Tot ce trebuie să faci este să aplici online, nici măcar nu trebuie să te mai deplasezi la vreun sediu, să ai de-a face cu funcționari acri. Trebuie să ai o copie după cartea de identitate și un extras de cont recent. Banii împrumutați îi vei primi direct în cont, unde probabil și ai nevoie de ei. Mie unul mi se pare o soluție perfectă, un compromis corect și logic atunci când ai nevoie de bani rapid.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.