Te muți în altă chirie și ai mobilă de cărat? Iată cum poți rezolva problema simplu și rapid

Pentru cei care locuiesc în București nu e nimic ieșit din comun să-și schimbe chiria, adică să se mute în altă parte în cazul în care nu le mai convine zona, sau doresc să locuiască undeva mai aproape de serviciu. Problema e că atunci când vrei să te muți, ai nevoie de oameni care să te ajute la căratul mobilei, ai nevoie să închiriezi o mașină destul de mare cu ajutorul căreia să-ți faci treaba, și automat această operațiune devine una destul de dificilă într-un oraș ocupat și aglomerat precum București.

Există o modalitate de a rezolva problema mutării simplu și rapid în capitală: apelarea la o firmă specializată în mutări mobilă București. În urmă cu câțiva ani nu exista așa ceva în capitală dar odată cu dezvoltarea pieței imobiliare, odată cu exodul către București a tinerilor care nu-și mai găsesc de muncă prin provincie, a apărut o piață pentru acest serviciu. Din punctul meu de vedere, companiile precum www.moveout.ro sunt binevenite pentru că reușesc să te scutească de o muncă incredibilă.

Care sunt motivele pentru care e mult mai bine să te mute alții?

În primul rând, scapi de o muncă fizică destul de dură. Nu e chiar simplu să cari pe scări canapele și biblioteci, ori șifoniere. Eu unul m-am mutat acum vreo 8 ani și am făcut-o de unul singur alături de câțiva amici și evident că 5 zile după eveniment am zăcut toți în pat. E o muncă foarte dificilă.

În al doilea rând scapi de grija mașinii. Cine a vrut să efectueze un transport cu duba în București a observat probabil cât de greu e să găsești un șofer serios care să vină la ora stabilită, cu care să te înțelegi la bani și care să ajungă la destinație cu oglinda ta din baie întreagă.

Dacă vei tocmi o companie specializată în mutări mobilă București ai scăpat de grija mașinii. Or să vină oamenii cu mașina lor destul de încăpătoare, nu o să ai de ce să-ți mai faci griji. Se vor ocupa și de cărat dar și de ambalatul mobilei astfel încât să nu se spargă nimic pe drum.

Știu, mulți dintre voi vreți probabil să ieșiți cât mai ieftin cu mutarea și din acest motiv nu prea vreți să apelați la servicii profesionale, însă dacă stai să aduni, să înmulțești și să scazi, operațiunea dusă la bun sfârșit de o firmă de specialitate nu este cu mult mai scumpă față de cât ai cheltui în mod normal pe cont propriu. Mașină cu care să cari mobila o să ai nevoie și o să fii nevoit să închiriezi una, oameni plătiți care să te ajute la cărat o să ai nevoie dacă nu ai prieteni foarte buni dispuși să rămână cocoșați în următoarele două luni și așa mai departe. Per total eu unul zic că merită investiția într-un serviciu profesional. Acum, rămâne la aprecierea voastră.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.