Despre buna funcționare a magazinelor online și SEO

Magazinele online din România s-au înmulțit precum ciupercile după ploaie. Am devenit o țară în care consumul virtual atinge cote impresionante și evident, cei care vând online au nevoie de ajutor. Astfel, cel mai adesea apelează la campaniile SEO. Ce este SEO? Discutăm astăzi despre optimizarea în motorul de căutare Google pe anumite cuvinte cheie și despre cum poate fi afectat acest proces de simpla funcționalitate a magazinului cu pricina. Sunt convins că muți dintre voi deși aveți afaceri în mediul online nu știți cum afectează viteza de răspuns a site-ului campania SEO, sau de ce.

Pentru ca o campanie SEO să fie de succes, trebuie să deții un magazin agreat oarecum de Google. Cum se obține această agreare? Ei bine, cu cât va fi un site mai bune pus la punct în care există informație precisă alături de securitate maximă, cu atât acesta va fi mai bine văzut de Google și va fi avantajat în campaniile SEO. De asemenea, contează foarte mult experiența de utilizare pe care o au clienții și vom discuta acum despre viteza de încărcare a site-ului.

Sunt convins de că mulți dintre voi ați intrat măcar o dată într-un magazin online iar încărcarea paginii a durat o veșnicie. Evident, nu ați avut răbdare să mai faceți și cumpărături în acel mediu. Ați ieșit imediat. Google simte aceste lucruri, el măsoară foarte precis timpul de încărcare al paginii și acțiunile utilizatorilor atunci când accesează un anumit site și poziționarea acestuia în rezultatele de căutare poate fi influențată. De asemenea, faptul că utilizatorii nu se simt ok pe acel site se va vedea cel mai simplu în vânări, care vor fi mici în momentul în care site-ul va rula dificil.

Există de fapt multe alte probleme SEO specifice magazinelor online care apar din pricina unei proaste configurări tehnice. De exemplu încărcarea greoaie a paginilor poate să aibă drept cauză o eroare de programare sau o găzduire web de slabă calitate, un server care nu face față solicitărilor. Trebuie avut mare grijă la aceste aspecte ce țin de domeniul tehnic pentru că de cele mai multe ori campaniile SEO nu sunt deloc ieftine și cred că toată lumea dorește rezultate maxime.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.