Motivele pentru care sa investesti intr-un apartament nou

Achizitionarea unei locuinte este o sarcina destul de dificila, mai ales in conditiile in care posibilitatile sunt numeroase. Inainte de a porni in cautarea acesteia, ca viitor cumparator trebuie sa ai o lista de criterii bine determinate cu privire la tipul de apartament in care vrei sa investesti.

Pentru inceput trebuie sa te hotarasti daca ceea ce iti doresti este un apartament nou sau unul vechi. Si in aceasta privinta sunt destul de multe lucruri de pus in balanta. In orice caz, marea majoritate a celor ce pornesc in cautarea unei locuinte se orienteaza dupa cele din blocuri noi pentru ca lista de avantaje a acestora o intrece lejer pe cea a locuintelor vechi.

Care sunt motivele pentru care ar trebui sa investesti intr-un apartament nou?

Daca vei realiza o cautare online dupa apartamente Brasov, vei vedea ca motorul iti va afisa in primele rezultate nume ale unor dezvoltatori imobiliari sau ale unor agentii de top. Trebuie sa te decizi daca optezi pentru serviciile uneia dintre acestea, in functie de ofertele pe care ti le pune la dispozitie sau te ghidezi dupa sfatul cunostintelor, prietenilor, etc.

Un apartament parte dintr-un ansamblu rezidential nou te va avantaja deoarece iti ofera, in primul rand, mai multa siguranta. In general, constructiile noi sunt mai sigure deoarece nu pot fi construite decat daca respecta anumite conditii. Spre exemplu, proiectele demarate de Maurer Imobiliare, dezvoltator de top, cu activitate si in Brasov, a ridicat in decursul ultimilor ani numeroase ansamble rezidentiale care au beneficiat de analize de teren si teste pentru stabilitate in caz de cutremure.

Un alt motiv pentru care este mult mai convenabil sa te orientezi dupa apartamente Brasov noi il reprezinta faptul ca ai mai multa siguranta in instalatiile electrice si sanitare, fiind recent realizate. In orice caz, poti oricand sa vizitezi apartamentul dorit pentru a testa functionalitatea acestora. Daca vei opta pentru serviciile unui dezvoltator de incredere sansele de a avea parte de surprize neplacute sunt destul de scazute.

Te poti muta intr-un apartament nou pentru ca astfel vei avea o locuinta moderna. O poti decora dupa bunul plac, fara a te inconjura de tot felul de obiecte vechi, inestetice. De altfel si aerul va fi unul proaspat, de nou. Te acomodezi mult mai bine intr-un astfel de spatiu.

Ia in calcul si facilitatile, care sunt mult mai multe la numar intr-un apartament nou decat intr-unul vechi. Intr-un ansamblu rezidential nou te bucuri in general de loc de parcare propriu, spatii verzi bine organizate, precum si spatii de joaca pentru copii (trebuie sa le asiguri acestora un mediu corespunzator in care sa se dezvolte).

Daca te orientezi dupa un apartament intr-un bloc vechi sunt sanse destul de mari sa gasesti unul intr-un cartier rau famat sau defavorizat din multiple puncte de vedere. In schimb, ansamblurile rezidentiale recent construite sunt ridicate in cartiere atent alese, care pot oferi viitorilor proprietari anumite conditii de trai.

Astfel, daca ai familie, nu trebuie sa iti faci griji ca acestia vor creste intr-un anturaj nepotrivit. Daca, spre exemplu, optezi pentru un apartament parte a proiectelor dezvoltate de Maurer Imobiliare, asiguri familiei accesibilitatea catre unitatea de invatamant. In conditiile in care este necesar transportul cu mijloace in comun, dispui de statii la indemana.

Iata cateva dintre motivele pentru care un apartament nou este mult mai avantajos decat unul dintr-un bloc vechi. Treci din nou prin toate acestea, apoi trage pe cont propriu o concluzie. Vei vedea ca un apartament nou va fi o optiune mult mai potrivita, indiferent de unghiul din care ai privi lucrurile.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.