Ai nevoie de redactare articole online pentru blogul companiei tale? Lucrează cu cel mai bun în acest domeniu

Blogurile de companie sunt din ce în ce mai la modă și e simplu de înțeles de ce: creează o apropiere față de clienți, cresc vânzările, creează transparență și brand awareness. Ei bine, un blog de companie de succes va avea nevoie de o persoană de asemenea de succes care să se ocupe de redactare articole online pentru el.

Cel care scrie și postează articolele trebuie să aibă o experiență destul de importantă în acest domeniu și să știe cum să scrie astfel încât să creeze acea legătură utilă dintre magazin și potențial client. Eu unul consider că pot face față acestei provocări iar în cele ce urmează vei vedea de ce ar fi bine să lucrezi cu mine pentru redactare articole online specifice unui blog de companie. Sunt 6 motive destul de simple și de logice la prima vedere.

Ai nevoie de redactare articole pentru blogul companiei tale? Iată de ce să lucrezi cu mine

  1. Am peste 13.000 de articole scrise și publicate online. Experiența mea este verificabilă. După atâtea mii de articole pot afirma faptul că mă pricep la redactare articole online.
  2. Am lucrat și lucrez cu cele mai mari companii SEO din țară. În 2015 am înființat un PFA cu cod CAEN 7311 prin intermediul căruia ofer servicii content writing de calitate celor mai importante companii SEO din țară.
  3. Cunosc foarte bine mediul online, știu ce atrage publicul. După atâtea colaborări și articole scrise, după atâtea bloguri dintre care unele cu trafic de peste 1000 de unici pe zi (ex: cricul.ro), știu ce atrage publicul, pot spune că sunt conștient de modul în care funcționează mediul online și social media.
  4. Știu cum să scriu explicativ, cum să fac oamenii să înțeleagă. Practic, fiecare advertorial în parte pe care l-am scris a avut rolul de a explica sau de a prezenta un anumit serviciu/produs. După 2 ani de redactare articole online zilnic, știu cum să scriu explicativ, știu cum să scriu astfel încât să fac oamenii să înțeleagă cele transmise.
  5. Nivelul de calitate oferit de mine este unul destul de ridicat. Întotdeauna mi-am dorit să mă autodepășesc, să reușesc să livrez din ce în ce mai multă calitate atunci când m-am ocupat de redactare articole online. Am știu că în lume cei care livrează calitate sunt considerați cei mai buni așa că m-am aliniat demult la acest trend.
  6. Prețurile oferite de mine sunt destul de competitive. Marile companii de publicitate vă vor cere sute, poate mii de euro lunar pentru a posta articole pe blogul dumneavoastră. Prețurile mele, cuprinse între 100 și 270 de lei pe articol sunt pară ceva mai aproape de realitatea din România.

Așadar, dacă deții un blog de companie și dorești să-l lași în grija cuiva în ceea ce privește redactarea de articole online, intră pe vandimaginatie.ro și vezi oferta mea completă pentru acest serviciu.

 

Articole Asemănătoare

Leave a Reply