Cum poți comanda cel mai simplu și rapid mâncare chinezească în București?

FoodpandaSe întâmplă de multe ori să ți se facă o poftă de neoprit de mâncare chinezească, în special dacă ai fost corupt de prieteni în trecut să o încerci. Există și curioși pofticioși însă majoritatea celor care comandă mâncare chinezească în cantități impresionante sunt recidiviști. Întrebarea care se impune aici este cum poți comanda cel mai simplu și rapid mâncare chinezească în București? Pentru că dacă stai să cauți toate restaurantele chinezești din vecinătate sau din sectorul tău, care să livreze și acasă, e posibil să te prindă Crăciunul. Ei bine, poți comanda mâncare chinezească de la Foodpanda.

Ce este Foodpanda?

Foodpanda nu este altceva decât un portal culinar. Deși mulți v-ați fi așteptat să fie ceva ursuleț panda foarte pofticios (sau vreo asociație din Australia/China/Noua Zeelandă care gătește pentru urșii panda), este un simplu site pe care poți comanda exact tipul de mâncare pe care-l dorești, de la restaurantele ce oferă acest serviciu clienților. Așadar, dacă ai nevoie de mâncare chinezească, mâncare chinezească să fie. O să scrii acolo, o să completezi niște câmpuri și vei ajunge la un restaurant care mai mult ca sigur va fi pe placul tău. Portalul este simplu de folosit, nu ai cum să-ți prinzi urechile, nici dacă ești nemâncat de zile bune iar ultima ta salvare ar fi mâncarea chinezească.

De asemenea, prin intermediul Foodpanda o să ai acces și la prețuri, și la multe alte informații interesante care te vor ajuta să alegi cel mai potrivit meniu pentru buzunarele tale. Sincer să fiu, s-au dus vremurile în care doar cei bogați puteau să comande mâncare la domiciliu. Costurile nu mai sunt deloc ridicate în acest sector iar restaurantele și-au adaptat meniurile pentru o piață specifică est europeană. E clar că niciun restaurant din România nu va funcționa cum trebuie dacă oferă clienților niște mâncăruri scumpe, pe care ei nu și le prea permit. Oricum nu avem o cultură a restaurantelor ca-n străinătate, suntem direct deficitari la acest capitol dar cu aceste metode ieftine de livrare la domiciliu cred că ne vom ridica și noi ca standard de țară pe această nișă în următorii ani.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.