Sunt rafturile o idee bună pentru autoutilitare?

rafturiÎn ultimii 10 ani, deși în România s-au închis foarte multe firme de apartament, oamenii care s-au priceput cu adevărat la o meserie în jurul căreia au întemeiat o firmă, au rămas activi. Există de exemplu foarte mulți meseriași care au vrut să intre în legalitate și au pornit un SRL, un SRL-D, un PFA, II sau orice altă formă de organizare juridică capabilă să îi ajute în contextul lor.

Instalatori, zidari, zugravi, electricieni, cu toții și-au cumpărat câte o dubiță și au început să activeze ca și până atunci, din recomandare în recomandare ori făcându-și pur și simplu reclamă pe unde au știut, fiind de data aceasta în legalitate. De ce și-au cumpărat dubițe? Pentru că aveau nevoie de un mijloc de transport pentru materiale și unelte astfel încât să nu mai depindă de nimeni și sunt sigur că cei care au făcut acest pas, au luat decizia corectă. 90% dintre acești meseriași au montat rafturi autoutilitare în aceste dubițe, o decizie din nou destul de înțeleaptă.

Sunt rafturile o idee bună pentru autoutilitare?

În momentul în care lucrezi singur, ordinea este foarte importantă. Trebuie să fii cât mai organizat și cât mai ordonat, altfel o să pierzi fenomenal de mult timp. Aceste rafturi auto sunt o soluție genială din punctul meu de vedere pentru că ajută la o organizare aproape de perfecțiune. Sculele pot fi puse în locașuri speciale în care să fie ferite de șocurile cauzate de transport, materialele de construcții de asemenea vor putea fi fixate într-un mod în care nu vor deranja nimic în dubiță și nici nu vor ajunge la destinație făcute praf. Atunci când totul este gândit ca la carte, protecția este maximă la transport. Să nu mai zic de faptul că dacă ai sculele aruncate claie peste grămadă în dubiță, o să-ți ia o veșnicie să le descâlcești la nevoie, o să-ți ia încă o veșnicie să găsești de exemplu un burghiu. Dacă în schimb ai rafturi auto montate, nu vei avea niciodată asemenea probleme, nu vei întârzia inutil lucrările pentru care ai fost contractat din cauza faptului că nu-ți găsești uneltele prin mașină. Voi ce credeți? V-ați monta rafturi auto pe dubițele voastre?

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.