Chiar dacă vara pare pe final, tot e indicat să-ți montezi un aparat de aer condiționat

Se spune că după ce a trecut Sf. Maria, adică 15 august, temperaturile afară încep să se mai potolească. Începe acum sezonul concediilor căci aerul a devenit oarecum mai respirabil după cele 42-44 de grade Celsius pe care le-am avut constant afară timp de vreo săptămână. Oricum, nu vă bucurați dacă ați scăpat de cheltuiala cu aparatul de aer condiționat, temperaturile nu vor fi dintr-o dată de toamnă așa că ar fi cazul să vă cumpărați totuși un aparat de aer condiționat mono split de la Roinstalatii. Confortul casei noastre trebuie să fie mereu pe primul loc și nu cred că-și dorește nimeni să vină din concediu, un concediu relaxant în care nu a avut de-a face cu disconfortul, într-o casă de tip sobă. Să nu uităm că anul trecut la început de octombrie încă erau 30 de grade în termometre, așa că nu a trecut timpul aparatelor de aer condiționat.

De asemenea, dacă veți opta acum pentru achiziția unui aparat de aer condiționat veți putea mai mult ca sigur să-l și instalați în timp util. La începutul sezonului a existat ca de obicei insuficiență pe parte de montaj, cu toate că magazinele ofereau montaj gratuit, unii au reușit să și le vadă în funcțiune abia după o lună sau chiar mai mult. Acum însă nu vă veți trezi în acea situație, acel val de instalări a trecut și mai mult ca sigur veți simți răcoarea mai devreme decât vă așteptați.

Și, oricum, vară va mai fi și anul ce vine așa că ar fi bine să fii un pic gospodar, prevăzător. Poate anul ce vine concediul nu te va mai prinde la răcoare exact în momentul în care în țară se topește asfaltul și-ți va fi imposibil să găsești atunci pe cineva care să-ți monteze aparatul. De cumpărat, sigur, vei putea cumpăra dar de montat mai mult ca sigur vei fi nevoit să aștepți mult și bine. Rămâne la alegerea voastră dacă vă doriți confort sau nu, rămâne la aprecierea voastră dacă vreți să fiți oameni gospodari sau nu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.