Secretul pentru un birou perfect iluminat

birou perfect iluminatBirourile în care ne ducem o bună parte din viață trebuie să fie bine iluminate pentru că în ziua de azi totul se rezumă la productivitate. Se știe că dacă avem în incintă corpuri de iluminat chioare ori care reușesc să crească suficient de mult temperatura în cameră astfel încât munca să devină un calvar, productivitatea scade destul de mult. Trebuie să fim foarte atenți atunci când gândim iluminatul într-un birou iar în cele ce urmează vom discuta despre un mic secret cu ajutorul căruia se poate obține iluminatul perfect. Bine, nu e chiar un secret, este vorba despre tehnologie.

Secretul pentru un birou perfect iluminat

Secretul pentru iluminatul perfect într-un birou se numește bec LED. În ultimii ani, acestea au devenit din ce în ce mai puternice, mai econome și mai populare prin birourile noastre. Becurile LED au multe avantaje față de soluțiile clasice de iluminat. Pe lângă economie și anduranță, becurile LED sunt renumite pentru faptul că nu obosesc ochii, indiferent de nuanță. Poate să fie lumină caldă sau rece, nu apare acea oboseală a ochiului care apare de obicei la halogene și neoane.

De asemenea becurile LED sunt mult mai puternice față de cele clasice și acest lucru ajută destul de mult în crearea unui ambient perfect la birou, ambient care să crească oarecum productivitatea companiei în special iarna, când suntem nevoiți să ținem becurile aprinse foarte mult timp. Există multe articole pe net care susțin importanța unei iluminări corecte la birou, așa că ideea de iluminat perfect nu este doar o poveste, un concept utopic. Atunci când discutăm despre mediul business și despre productivitate, trebuie să avem grijă la toate aspectele importante care pot duce compania un pas mai departe, inclusiv iluminatul perfect al birourilor.

Cu cât vom investi mai mult în crearea unui ambient perfect la birou cu atât vom reuși să creștem productivitatea,. Angajații se vor simți mai bine și per total vor reuși să muncească mai mult, fiind mai fericiți. Voi ce credeți? Care să fie din punctul vostru de vedere secretul unui birou perfect iluminat? Lăsați un răspuns în secțiunea de comentarii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.