De unde poți cumpăra o vată bazaltică de calitate?

Vata bazalticăTehnologia izolațiilor a evoluat destul de mult în ultimii 10 ani și pe lângă celebrul polistiren expandat/extrudat au început să apară fel de fel de alternative, care mai de care mai moderne și mai eficiente. Într-un fel e normal să se întâmple așa pentru că tehnologia construcțiilor avansează, întreaga industrie este în căutare de eficiență din toate punctele de vedere. Vata bazaltică este pasul imediat următor pe scara calității și eficienței materialelor de izolare după polistiren și culmea, nu este mai scumpă. Vata bazaltică vine pe piață cu multe caracteristici destul de interesante: este ignifugă, izolează fonic și permite oxigenului să treacă. Aceasta se folosește de obicei la acoperișuri dar sunt cazuri în care se poate folosi fără probleme și în loc de polistiren. Vata bazaltică de calitate va reuși să vă protejeze termic casele mult mai bine decât vechiul polistiren.

Cea mai calitativă vată bazaltică o puteți cumpăra de pe emenatwork.ro. Rămâne la aprecierea voastră dacă vreți să încercați această soluție oarecum nouă și modernă de izolare a casei sau dacă vreți să mergeți pe metodele clasice. Clar este faptul că avantajele vatei bazaltice ar înclina destul de serios balanța în bătălia cu polistirenul. Până la urmă interesul nostru este să avem niște case cât mai bine izolate și cât mai eficiente din punct de vedere energetic.

De exemplu, mie unul mi se pare un motiv suficient să folosești vata bazaltică doar pentru a scăpa de manelele vecinilor care au obiceiul să se creadă singuri în vârf de munte. Această vată bazaltică reușește să izoleze și fonic destul de bine. Am observat că foarte multă lume a început să o folosească și prin apartamente pentru a izola atât termic cât și fonic ceea ce dovedește că această vată reușește să îmbine cele două proprietăți destul de bine. E drept, fiind un material oarecum nou pe piață, unii sunt sceptici iar cum izolarea casei este un proces costisitor și anevoios, unii nu doresc să riște. Cu siguranță însă, cei care vor face acest pas nu vor avea niciodată regrete.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.