Concursul pentru bursa Pornhub a revenit

Ai nevoie de bani pentru facultate? S-ar putea să dai de ei în locuri la care nu te-ai fi așteptat niciodată. La Pornhub de exemplu. Site-ul destinat filmelor pentru adulți a anunțat marți al treilea concurs anual Pornhub Cares, oferind o bursă de 25.000 de dolari celor care contribuie serios la viitorul acestei lumi, candidații trebuie să fie deja studenți la universități și să aibă minim 18 ani. Cei care vor să aplice trebuie să meargă pe pagina Pornhub și să completeze un răspuns de 1000 – 1500 de cuvinte la întrebarea „Cum contribuie munca ta la clădirea unei lumi mai bune?”. Pe lângă eseu, aplicanții pot trimite și clipuri în care să explice în detaliu răspunsul trimis înscris.

„Un juriu distins va evalua candidații pe anumite criterii, inclusiv abilitățile de leadership, abilitățile de a face într-adevăr lumea un loc mai bun și, nu în ultimul rând, va aprecia creativitatea și originalitatea abordării” spun cei de la Pornhub. Compania acceptă înscrieri până pe data de 31 octombrie 2017 iar câștigătorul va fi anunțat în luna noiembrie. Anul trecut, concursul Pornhub Cares a fost adresat doar femeilor care doreau să urmeze studii legate de celulele STEM. Premiul s-a dus la Natalie Nevarez de la Universitatea Michigan, care dorea un masterat în biopsihologie. Anul acesta, oricine poate participa atât timp cât are de gând să facă lumea un loc mai bun.

„Aici, la Pornhub, credem cu tărie în faptul că studenții de azi pot da contur unei lumi superioare. Anul acesta nu căutăm doar un tânăr student de renume, căutăm un tânăr care să fie și un lider al comunității din care face parte, un tânăr care luptă pentru fericirea celor din jur, care muncește foarte mult la clădirea unei lumi superioare. Abia așteptăm să evaluăm proiectele venite anul acesta” spune vie președintele Pornhub, Corey Price.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.