4 metode ieftine de a scăpa de stres după o zi grea de muncă

Stresul reprezintă o problemă din ce în ce mai mare pentru mulți dintre noi și din păcate, foarte puțină lume este conștientă de faptul că trebuie să-l elimine din organism. Stresul care rămâne se acumulează în timp și pot apărea boli destul de grave ale sistemului nervos sau asupra organelor interne (ficatul este cel mai afectat). Vom discuta în cele ce urmează despre 4 metode destul de eficiente de a scăpa de stres (printre care și despre lămpi de sare ieftine adică despre aromaterapie), metode ieftine care nu necesită o investiție foarte mare.

4 metode ieftine de a scăpa de stres după o zi grea de muncă

  1. Aromaterapia – se poate face cu ajutorul acestor lămpi de sare Himalaya. Aromaterapia se află printre noi de mii de ani și reprezintă de departe cea mai interesantă metodă de relaxare. Aromaterapia nu necesită o investiție foarte mare, de aceea recomand aceste lămpi de sare.
  2. Masajul – indiferent de natura lui, fie el normal sau erotic, masajul reușește să reducă aproape de zero nivelul stresului din organism și nu este nici foarte scump. Se pot programa ședințe la final de săptămână pentru doar câțiva zeci de lei. Partea proastă e că în weekend saloanele sunt foarte aglomerate dar cine știe, poate ai baftă și reușești să prinzi o ședință pe săptămână măcar.
  3. Sportul – sportul clar poate să te relaxeze după o zi grea de muncă. Chiar dacă mulți dintre voi o să spuneți că în nici un caz nu vă mai arde de ieșit la alergat după o zi grea de muncă, este chiar foarte recomandat. Oboseala fizică o să se risipească după primul kilometru. La fel și cea psihică.
  4. Meditația – cu meditația e un pic cam complicat pentru că în primul rând trebuie să crezi în ea. În al doilea rând trebuie să ai răbdare. Se recomandă să meditezi undeva la 15-20 de minute pe zi dar din punctul meu de vedere, dacă reușiți 5 minute o să fie destul de ok pentru început.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.