Știai că există pijamale pentru gravide?

Cea mai mare bucurie a unui cuplu apare în momentul în care roadele iubirii se materializează într-un bebeluș. În momentul în care dragostea a doi oameni prinde conturi și începe să umble prin casă, menirea omului pe pământ s-a îndeplinit complet. Chiar dacă în acest moment România se luptă cu sporul natural negativ (mor mai mulți oameni decât se nasc), există cupluri care doresc să aibă urmași, care doresc să aducă pe lume un copil iar acest lucru presupune destul de multă atenție și, bineînțeles resurse financiare. Trebuie cumpărate multe lucruri, inclusiv pijamale gravidă de pe mamaboutique.ro. Eu unul habar nu aveam că există așa ceva, dar iată că pe măsură ce evoluăm, apar noi produse menite să facă viața gravidelor un pic mai simplă.

Și aceste pijamale gravide sunt doar începutul, în momentul în care aduci copilul pe lume, e nevoie de foarte multe lucruri, inclusiv lapte praf, scutece, etc. Acesta este motivul pentru care România are în acest moment spor natural negativ, oamenii nu au bani să se întrețină pe ei înșiși, ce să mai zic de crescut copii? Mai sunt cazuri în care părinții merg pe acele ajutoare de la stat care din câte am înțeles pot să ajungă până la 85% din salariu, însă acestea sunt valabile doar 2 ani. După 2 ani, părinții vor fi nevoiți să se descurce cum pot, mai ales într-o perioadă în care copilul va începe să ceară una, alta. Până la 2 ani copilul nu prea are personalitate dezvoltată ca să ceară dar după…

Păcat că nu există bani pentru toți și pentru toate, păcat că nu toate viitoarele mămici își pot cumpăra pijamale gravide, păcat că trăim într-o țară care nu oferă nimic, doar își cere taxele și impozitele. Dar cine știe, să nu fim pesimiști, să încercăm pe cât posibil să menținem moralul ridicat și, poate că într-o zi, o să avem și noi un stat care o să suporte mai bine pe cei care vor să aducă pe lume un copil, pentru că fără copii, nici un stat nu ar putea să mai existe.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.