Google a lansat aplicația Backup and Sync pentru PC

Backup and Sync UPDATE (12/7/2017) – Miercuri, Google a anunțat că a lansat oficial aplicația Backup and Sync pentru PC și Mac. Această aplicație îți permite să salvezi în Google Drive toate fișierele și fotografiile din calculator, acestea nu mai sunt „sechestrate” în PC conform spuselor lui Aakash Sahney și David Loxton, manageri de produs pentru Google. Prima dată, zvonurile pentru lansare indicau data de 28 iunie dar s-a amânat din cauza faptului că era necesare câteva lucrări de corectare a aplicației.

„Probabil ții cele mai importante date și fișiere în locuri diferite din calculator, în telefon, pe cardurile SD și așa mai departe. Acum, există posibilitatea de a le avea în siguranță” spun Sahney și Loxton. Backup and Sync oferă un mod mult mai simplu, mai sigur și mai rapid de a-ți proteja fișierele importante din calculator. Din punctul meu de vedere, această aplicație este una genială dacă îți permite să faci backup la folderul Desktop pentru că indiferent ce se va întâmpla de aici înainte cu Windows-ul tău, nu vei mai pierde niciodată datele.

Știm cu toții faptul că atunci când se strică Windows-ul, trebuie formatată partiția C a hard disk-ului și dacă nu ai salvate datele de pe desktop, acestea sunt primele care se duc pe apa sâmbetei. Desigur, se pot scoate din PC cu ajutorul tehnicilor avansate de recovery dar să fim serioși, nu toți ne pricepem la așa ceva. De fapt, sunt foarte puțini cei care știu cum se pot scoate fișierele din desktop-ul unui calculator care refuză să mai pornească. Bravo celor de la Google, au reușit să aducă un pic mai multă siguranță pentru cei care nu se pricep atât de bine la calculatoare.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply