5 motive să cumperi produse pentru curățenie online

produse pentru curățeniePentru cei care dețin sau întrețin o afacere de genul restaurant, bar, terasă, pensiune, e destul de importantă satisfacția clientului. Clientul va fi întotdeauna mulțumit atunci când va fi tratat așa cum scrie la carte, atunci când primește servicii de calitate iar incinta unde petrece timpul corespunde standardelor occidentale. Produsele de curățenie disponibile pentru acești clienți nu trebuie să fie neglijate. O baie modernă, corespunzătoare cerințelor moderne trebuie să dețină produse de curățenie de calitate, de la săpunuri, geluri de duș sau dezinfectant pentru mâini, până la odorizanți.

În cazul în care deții sau întreții genul acela de business în care clienții pot să refuze să mai treacă pe la tine în cazul în care nu ai o baie aranjată la ultimele standarde, iată cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui să te ocupi de utilarea și achiziția de consumabile aferente acestui sector exclusiv online. Sunt 5 motive destul de logice dar care mai mult ca sigur sunt omise de multă lume.

5 motive să cumperi produse pentru curățenie online

  1. Calitatea este superioară. Probabil mulți dintre voi v-ați obișnuit deja să folosiți produse de curățenie de calitate inferioară pentru a îngriji băile destinate clienților și este un lucru destul de greșit. Dacă clienții vor vedea calitate în incintă, indiferent că discutăm despre o simplă baie, cu siguranță vor fi mult mai încântați. Aceste produse de curățenie de calitate sunt chiar importante.
  2. Prețurile sunt mult mai mici. Atunci când scapi de intermediari, constați că prețurile pe care le poți obține online pentru orice tip de produse sunt mult mai mici. Majoritatea hotelurilor, barurilor, pensiunilor, teraselor lucrează cu anumiți furnizori care aduc aceste consumabile pentru baie și evident că prețurile lor sunt destul de mari. Eliminarea intermediarilor aduce automat prețul mic.
  3. Furnizorii sunt mai serioși. Cei care au lucrat măcar o dată cu o firmă de distribuție au observat probabil că există probleme legate de seriozitate în această branșă. Dai comandă de anumite produse și nu vin, sau vin altele pe care nu le-ai comandat. Cel mai simplu este să faci o comandă online întrucât magazinele virtuale sunt mult mai serioase decât furnizorii cu care lucrezi.
  4. Comanda ajunge mai rapid. De obicei, agenții care se ocupă de distribuție trec pe la tine o dată pe săptămână ceea ce poate să fie destul de nasol. Dacă faci comandă pe internet pentru produse de curățenie, lucrurile vor decurge mult mai simplu și rapid. Comanda va ajunge la tine în 24-48 de euro exact atunci când ai nevoie, nu trebuie să aștepți după nici un agent.
  5. Diversitatea este mai mare. De cele mai multe ori, portofoliile agentului cu care lucrezi tu sunt destul de restrânse și cam aceleași mereu. Online ai posibilitatea să comanzi și să încerci produse cu care nu ai mai avut niciodată de-a face. Nu toată lumea agreează ideea de a folosi aceleași produse pentru tot restul vieții, unii vor să mai încerce și lucruri noi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.