Tuburi de protecție pentru cabluri electrice

În multe aplicații cablurile trebuie să fie protejate suplimentar împotriva stresului mecanic sau chimic. Pentru aceste tipuri de aplicații, Lapp poate furniza o gamă variată de tuburi de protecție marca SILVYN®. Tuburile de protecție fabricate din material plastic sau metal pot fi utilizate împreună cu piesele de blocare corespunzătoare pentru a asigura o conexiune perfectă.

Gama de tuburi universale SILVYN protejează cablurile eficient împotriva prafului, umezelii, apei, căldurii și substanțelor chimice. În plus, în anumite tuburi de protecţie materialele folosite nu conțin halogeni, respectând reglementările în materie de protecție în caz de incendiu.

Tuburi de protecție din masă plastică pentru cabluri electrice

Tuburile de protecție din plastic pentru cablurile electrice marca SILVYN asigură o protecție adițională la abraziune pentru zone critice și permit în același timp o grupare usoară și rapidă a cablurilor. Protejează împotriva prafului, apei, uleiurilor, petrolului, acizilor și grăsimilor.

Tuburi de protecție gofrate pentru cabluri electrice

Tuburile gofrate de protecție a cablurilor electrice SILVYN au un design flexibil și sunt ideale pentru aplicații unde spaţiul este limitat. Sunt rezistente la abraziune, la uleiuri, petrol, acizi și alte substanțe chimice.  Nu conțin halogeni și cadmiu, respectând reglementările în materie de protecție în caz de incendiu.

Tuburi metalice de protecţie a cablurilor electrice

Gama de tuburi metalice de protecţie a cablurilor electrice SILVYN cuprinde:

  • Tuburi metalice înfășurate elicoidal, cu un singur cuplaj și înveliș din PVC care protejeaza împotriva lichidelor și au o rezistență mecanică mare. Ideale pentru zone unde sunt prezente lichide și solicitări mecanice ridicate precum: inginerie mecanică, procese tehnologice, tehnologii pentru automatizări, etc.
  • Tuburi de protecţie flexibile din oţel inoxidabil care pot susține sarcini mecanice mari și sunt foarte rezistente la coroziune, la torsiune, la solicitari mecanice ridicate. Ideale pentru aplicații în medii cu cele mai mari solicitari mecanice, precum: sisteme offshore, tehnologia de măsură, procese tehnologice, industria metalurgică, etc.

Tuburi de protecţie a cablurilor electrice împotriva lichidelor

Gama de tuburi de protecţie împotriva lichidelor SILVYN cuprinde: tuburi de protecţie etanșe la lichide, formate dintr-o armătură interioartă din PVC dur  sau metal și înveliș din mase plastic.

Tuburile care protejează împotriva lichidelor permit instalarea în sol și în exterior.

LAPP Group – lider mondial in furnizarea de tuburi de protecţie pentru cabluri din România

LAPP KABEL România, subsidiara Lapp Group, vă pune la dispoziție o gamă variată de tuburi de protecţie din mase plastice, tuburi gofrate sau tuburi metalice pentru protecția cablurilor, standardizate în funcție de  domeniul de utilizare: inginerie mecanică, aplicații feroviare, aplicații flexibile, utilităti publice, confecționarea  tablourilor electrice, instalații pentru clădiri, construcții navale, aplicații feroviare, aplicații solare, etc.

 

Articole Asemănătoare

Leave a Reply