2 motive să cumperi un apartament cu două camere în București, nou

În momentul în care ne dorim un apartament, obișnuim să începem căutările fie prin agențiile imobiliare fie online, pe site-urile de specialitate. Din păcate, foarte puțini tineri se gândesc să-și cumpere un apartament nou nouț, într-un bloc de locuințe nou, amplasat într-un cartier rezidențial.

Majoritatea doresc o amplasare cât mai spre centru și evident, acolo sunt doar blocuri ce stau în picioare încă dinainte de 1977. Ei bine, vom vedea în continuare de ce ar trebui să căutăm întotdeauna să cumpărăm un apartament 2 camere bloc nou în ideea că vom reuși să vă facem să vă desprindeți de vechile obiceiuri și să aveți parte de o tranzacție mult mai avantajoasă.

2 motive să cumperi un apartament cu două camere în București nou

  1. Suprafața construită este mai mare. Nu am înțeles niciodată de ce se încăpățânează unii oameni să cumpere un apartament cu 2 camere de 42 de metri pătrați cu 60.000 de euro în centrul Bucureștiului când, cu bani mult mai puțini pot cumpăra un apartament cu 2 camere mult mai spațios, de 60 de metri pătrați undeva mai înspre periferie. Nu înțeleg de ce toată lumea își dorește să locuiască în centrul unui oraș atât de aglomerat și de poluat.
  2. Siguranța este mult mai mare. Nu aș vrea să aduc în discuție cutremurul din 1977 dar mă văd nevoit să o fac atunci când văd că există foarte mulți tineri care sunt gata să dea zeci de mii de euro pe apartamente cu 2 camere construite înainte de marele cutremur din 1977. Există multe tips-uri pentru a-ți găsi apartamentul visurilor tale pe net, dar cred că nu veți găsi nici un articol care o să vă îndrume către un imobil vechi de 50 de ani, eventual cu bulină roșie pe el.

Așadar, suprafața și siguranța trebuie să fie mereu pe primele locuri atunci când căutăm să cumpărăm apartamente cu 2 camere în capitală. Deja nu mai discutăm despre bani sau despre localizare. Totul trebuie să fie în favoarea noastră ca și cumpărători și ideea e să evoluăm, să avem apartamente cât mai moderne, care să corespundă cerințelor unui trai modern.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.