De unde putem cumpăra încălțăminte pentru drumeții?

Cei care au plecat măcar o dată într-o drumeție pot să confirme faptul că echiparea nu este o glumă sau o joacă. E nevoie de îmbrăcăminte și încălțăminte pe măsură mai ales dacă în cadrul traseului există și zone deluroase, muntoase. Dar de unde se pot cumpăra asemenea haine și încălțăminte dacă discutăm despre București? Ei bine, poți găsi de exemplu încălțăminte outdoor la magazinul Columbia, amplasat în incinta centrului comercial Fashion House din cartierul Militari.

3 motive să cumperi încălțăminte outdoor din magazinul Columbia

  1. Prețurile sunt destul de frumoase. Discutăm despre un magazin care funcționează drept outlet. Asta înseamnă că există reduceri chiar și de 80% la anumite articole doar din pricina faptului că sunt din colecțiile din anii trecuți. Așa se procedează peste tot în lume, hainele din moda trecută se bagă la reduceri în aceste magazine de tip outlet și astfel ajung pe rafturi la prețuri super bune.
  2. Diversitatea este la ea acasă. În magazinul Columbia vei găsi nu doar încălțăminte destinată drumețiilor sau pur și simplu petrecerii timpului în aer liber, dar vei găsi și foarte multe haine sport, echipamente pentru schi și multe altele. De obicei, magazinele de tip outlet sunt cunoscute pentru lipsa de diversitate dar se pare că acest outlet Columbia este o oarecare excepție.
  3. Calitatea este mai mult decât ok. În cazul în care nu știați, Columbia este un brand 100% american așa că mai mult ca sigur au produse de calitate satisfăcătoare. Nu cunosc vreun brand american de îmbrăcăminte sau încălțăminte care să se fi făcut vreodată de râs cu calitatea slabă a produselor. Astfel, aceste haine Columbia, această încălțăminte Columbia vor avea suficientă calitate.

Cea mai bună încălțăminte pentru drumeții o veți găsi în outlet-ul Columbia din incinta Fashion House Militari. Acolo, prețurile sunt bune, calitatea se ridică la înălțimea așteptărilor și diversitatea o să satisfacă și cele mai aprigi cerințe. Pentru a ajunge la acest magazin, trebuie să mergeți în incinta Fashion House Militari, Str. Comerțului 7-13 București. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 10-21, iar duminică între orele 10-20.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.