Dacă te duci să-ți prezinți afacerea la o expoziție, asigură-te că ai un pop-up desk

Deși mediul online pare să fie baza publicității, sufletul comerțului și al magazinelor online, ei bine, trebuie să știți că există situații în care brandurile trebuie să mai scoată nasul în lume. Expozițiile au fost întotdeauna una dintre cele mai bune metode pentru a-ți promova mica ta afacere care poate că merge destul de ok online, însă un pic de brand awareness nu strică nimănui. În plus, cine știe cu cine te vei întâlni acolo și vei pune bazele unei frumoase colaborări. Apoi, cred că e o idee minunată să-ți privești în ochi concurența, că de pe internet nu ai cum să o vezi.

Dacă te bate gândul să te duci să-ți prezinți mica ta afacere frumoasă pe la târguri și expoziții, nu uita să-ți cumperi un pop-up desk pe lângă roll-up-urile pe care probabil le-ai comandat deja. Un pop-up desk îți va permite să îți prezinți afacerea mult mai bine și vei reuși cu siguranță să faci o impresie bună. Am observat că în cadrul acestui tip de eveniment puțini sunt cei care investesc într-o masă care poate fi folosită pentru publicitate și mi se pare o abordare destul de greșită. De ce? Pentru că spațiile la expoziții sunt destul de restrânse și mai mult ca sigur nu vei reuși să prezinți afacerea ta doar cu ajutorul celorlalte materiale publicitare. Orice metru pătrat de spațiu pe care se poate printa ceva e bine venit, acesta fiind de fapt avantajul principal al unui sistem pop-up desk. Îl comanzi și alături de stand poți să-i aplici și un print de calitate foarte bună pe care-l poți folosi evident în scop publicitar. Oricum, citește despre importanța standurilor expoziționale aici și vei vedea că nu sunt singurul care crede că sunt foarte benefice.

Asigură-te așadar că faci rost de un stand de tip pop-up desk atunci când te duci să-ți prezinți afacerea unor oameni care se vor uita destul de atenți la modul în care te promovezi. Găsiți mai multe detalii despre pop-up desk pe headprint.ro.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.