Nu ai comandat niciodată piese auto de pe net? Iată de ce ar trebui să încerci

piese autoÎn momentul în care ni se defectează mașina ne-am obișnuit să mergem la un magazin de piese auto din oraș, uneori preferat alteori la întâmplare și să facem o comandă. Din păcate, foarte puțină lume se gândește să facă o comandă piese auto online pentru că e greu să schimbi obiceiul românului, dar vei vedea în cele ce urmează de ce ar trebui să încerci și această variantă atunci când ai nevoie de câte ceva pentru mașina ta. Iată cele mai importante 2 motive să comanzi piese auto pe net.

2 motive să comanzi piese auto de pe net

  1. Prețurile sunt mai mici. E normal pentru că online vadul comercial se plătește cu bani grei via publicitate. Aici, fiecare client contează și există o luptă și cu celelalte magazine online pentru cel mai mic preț. Dacă ați avut vreodată impresia că singurul magazin de piese auto din oraș care v-a putut aduce o anumită piesă v-a jupuit de bani, ați constatat corect. E o metodă destul de promovată într-un mediu în care tu, depinzi de cineva. Online nu depinzi de nimeni așa că prețurile sunt mai mici.
  2. Primești piesa corectă. Mie personal mi s-a întâmplat să comand o piesă la magazinul din oraș și să constat că nu am făcut altceva decât să pierd vremea de pomană. Când a ajuns, nu se potrivea pentru că cel care a comandat-o ori nu a fost interesat să ceară toate detaliile necesare ori nu a știut să caute exact piesa care trebuie. Ei bine, online nu o să te lovești de această problemă și chiar dacă o să aștepți o zi în plus, măcar vei avea piesa corectă în posesie fără alte belele și trambalări aiurea. Și oricum, sunt șanse mari să aștepți după piesa respectivă două zile chiar dacă o comanzi din oraș. Există magazine care-ți spun că o aduc peste câteva ore dar să fim serioși…

Așadar, dacă ai nevoie de piese auto, sfatul meu este să încerci prima dată pe internet. Vei da de niște oameni mult mai bine pregătiți să te ajute și de niște preturile mult mai apropiate de bunul simț.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.