Nu uita să-ți schimbi anvelopele de pe mașină

anvelopele Chiar dacă iarna nu pare să se fi îndepărtat prea mult de noi, e momentul să-ți schimbi anvelopele de pe mașină. Temperaturile din termometre vor trece lejer de 20 de grade Celsius, lucru nu prea benefic pentru anvelopele de iarnă.  În cazul în care nu știați, anvelopele de iarnă sunt dintr-un material mult mai moale și implicit, se vor consuma mult mai repede dacă vor fi folosite pe timp de vară. De asemenea, anvelopele de iarnă sunt destul de ineficiente și la frânare în momentul în care temperatura carosabilului crește considerabil.

Foarte mulți șoferi uită pur și simplu să-și schimbe anvelopele de iarnă cu cele de vară de îndată ce vremea devine ceva mai pozitivă și cred că e momentul prielnic să aducem aminte la toată lumea. În cazul în care vă treziți că rulați câteva luni bune cu pneurile de  iarnă, va fi oarecum târziu. Acestea se for fi consumat deja destul de mult și veți fi nevoiți probabil să schimbați cu unele noi la 1 noiembrie, când intră în acțiune legea ce obligă șoferii să poarte cauciucuri de iarnă dacă intră pe sectoare de drum acoperite cu gheață sau polei.

Dacă cumva vă treziși acum când faceți rocada, că anvelopele de vară sunt destul de consumate, trebuie să știți că există magazine online din care puteți face achiziții mult mai avantajoase față de magazinele de bricolaj din oraș. De exemplu, găsești anvelope vară la prețuri foarte bune pe acvila-romania.ro, unul dintre puținele magazine de nișă, specializate în vânzare de cauciucuri din România. De fapt, să cumperi cauciucuri de vară online este un procedeu la modă. Tot mai mulți români se orientează către online și atunci când vine vorba despre piese auto. Cum găsești piese auto perfecte? Păi tot ce trebuie să faci este să cauți pe internet un magazin specializat. Cu siguranță vei avea parte de oferte mult mai serioase, de prețuri mai mici, de diversitate mai mare și nu în ultimul rând, de seriozitate. La fel se întâmplă și cu magazinele de nișă care vând online anvelope de vară.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.