Presetupele Skintop – garanția unei sigilări sigure

Din plastic sau din metal, cu filet metric, NPT sau PG, presetupele sunt dispozitive speciale care sigilează și blochează mecanic cablul la trecerea lui prin peretele unui dispozitiv , putând eventual să preia și posibile mișcări de îndoire și fixează mecanic cablul pentru a elimina mișcarea sau răsucirea acestuia. Presetupele sunt proiectate cu un filet exterior pe partea montată în panoul dispozitivului. Acest filet poate fi metric (M12, M16, …) sau PG (PG9, PG11, …), în conformitate cu standardul german mai vechi DIN 46320.

Diferența dintre presetupele metrice și cele PG

Presetupele PG au fost și sunt încă foarte des folosite, însă, pentru aplicațiile noi, este obligatorie folosirea presetupelor cu filet metric. Principala diferență dintre presetupele cu filet PG și cele cu filet metric constă în dimensiunile standardizate relativ la diametrul, pasul și forma filetului . Diferitele dimensiuni de filete PG/M sunt reflectate în diversele diametre de cablu pe care aceste presetupe sunt capabile să le sigileze.

Un avantaj important al presetupelor cu filet metric este că dimensiunile cele mai frecvente, de la M12 la M32, acoperă o gamă mai largă de diametre de cablu decât presetupele PG iar pentru cabluri cu diametre exterioare mai mari de 44mm, doar presetupele cu filet metric oferă soluție de sigilare, presetupele M110/2 putând sigila cabluri cu diametre de până la 98 mm.

Prestupele Skintop – garanția unei conexiuni sigure

Presetupele SKINTOP® sunt printre cele mai durabile și fiabile presetupe din industrie, ele garantând conexiuni sigure, de fiecare dată. Cablurile sunt centrate perfect, blocate mecanic, etanșate ermetic și gata pentru operare.

Avantajele presetupelor Skintop

  • Design optimizat care se traduce prin preluarea excelentă a efortului de tracțiune;
  • Etanșare optimă până la IP69;
  • Manevrarea ușoară și asamblarea rapidă economisesc timp;
  • Potrivire universală, pentru toate tipurile de echipament;
  • Configurații de nailon sau metalice.

Datorită proprietăților și avantajelor lor, presetupele Skintop pot fi folosite în diferite domenii: control proces, control mișcare, robotică sau în orice aplicație unde cablurile trebuie să fie fixate rapid și sigur.

Prestupele Skintop comercializate de Lapp Kabel România 

Lapp Kabel România comercializează o gamă variată de presetupe Skintop:

  1. Presetupe metrice din poliamidă, din bronz nichelat, din inox
  2. Presetupe PG din poliamidă sau din alamă nichelată
  3. Presetupe NPT din poliamidă sau din alamă nichelată

 

Află mai multe detalii despre presetupele Skintop, accesând pagina web:    http://lappromania.lappgroup.com/produse/catalogul/presetupe.html

LAPP KABEL ROMÂNIA face parte din Lapp Group, companie cu o istorie de peste 50 de ani, ce operează în întreaga lume pentru dezvoltarea, producerea și comercializarea a peste 40.000 de produse.  LAPP KABEL ROMÂNIA activează pe piață din 2013 oferind servicii la cele mai înalte standarde, dar și o gamă diversificată de produse, cum ar fi: cabluri de forță și comandă ÖLFLEX, cabluri de fibră optică HITRONIC, echipamente și accesorii fibră optică, cabluri industriale Ethernet ETHERLINE, cabluri coaxiale și cabluri telefonice UNITRONIC, Sisteme de transmitere date, conectori industriali EPIC, presetupe SKINTOP, sisteme de tuburi de protecție și sisteme lanț portcablu, sisteme de marcare și etichetare FLEXIMARK, unelte și accesorii pentru cabluri.

 

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.