Când merită să investești într-o mobilă ieftină pentru bucătărie?

Să mobilezi o casă în ziua de azi poate să fie și ieftin și scump. Da este paradoxul diversității anului 2017 iar în cele ce urmează vom discuta despre două situații în care vei fi destul de avantajat de investiția într-o mobilă de bucătărie foarte ieftină.

Cei care au mobilat vreodată o bucătărie au constatat probabil că există mobilă de bucătărie cu prețuri începând de la 800 de lei. Da, cu 800 de lei îți poți mobila complet camera ospățului în România iar în cele ce urmează vom tranșa clar situația în care merită o asemenea investiție pentru că, după cum știm, prețurile mici reflectă o calitate ceva mai slabă, în funcție de magazin.

Când merită investiția în mobilă ieftină pentru bucătărie?

Chiriașii

Atunci când închiriezi un apartament sau o garsonieră, nu merită investiția în mobilă scumpă, sofisticată. Cel mai bine este să cumperi o mobilă de bucătărie Kalenda cu maxim 1200 RON pentru că nu tu vei fi cel care vei beneficia de acea casă. Prețul chiriei nu justifică investiția într-o mobilă de foarte bună calitate, foarte scumpă. Cel mai bine este să mergi pe o soluție de mijloc, și cred că vei putea găsi o mobilă bunicică pe la 1200 – 1500 RON online.

Vânzarea

Dacă nu ai de gând să locuiești prea mult în casa pe care ai cumpărat-o recent, dacă știi că urmează să te muți peste un an, doi sau trei, nu are rost să investești de exemplu 5000 de lei doar în mobila pentru bucătărie. E clar că va trebui făcută pe comandă și în noua locație nu se va potrivi niciodată.

În plus, cel care va cumpăra nu-ți va da niciodată cu 5000 de lei mai mult doar pentru că ai cumpărat tu mobilă de calitate foarte scumpă. Îți va spune probabil să ți-o iei că el oricum vrea să pună alta așa că nu merită. Dacă știi că ai de gând să vinzi apartamentul în viitorul apropiat, cumpără mobilă de bucătărie ieftină de pe kalenda.ro

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.