Merită să-ți pui LOGO de la firmă pe mașină?

Observăm cu toții în trafic fel de fel de mașini care au diverse inscripționări pe portiere, pe capotă, etc. Sunt niște autocolante lipite în scopul semnalizării unui anumit tip de produs sau a unei firme care prestează un anumit tip de serviciu. Dar este oare o idee bună să-ți împopoțonezi mașina cu asemenea însemne? Ei bine, vom discuta în cele ce urmează despre câteva motive pentru care ar trebui să lipești aceste materiale de producție publicitară pe mașina firmei tale.

Când merită să-ți pui LOGO de la firmă pe mașină?

Merită să-ți pui LOGO de la firmă pe mașină în momentul în care petreci foarte mult timp în trafic. Fie că este vorba despre deplasarea de la birou acasă și de-acasă până la birou, fie că este o mașină care face livrări de mărfuri în București, atunci când petreci minim 2 ore pe zi în trafic, poți să pui autocolante pentru că le vor vedea foarte mulți oameni. Acesta este și rolul autocolantelor, să facă reclamă, să transforme automobilul într-un stand mobil pe care-l poate vedea foarte multă lume mai ales dacă discutăm despre un oraș imens precum Bucureștiul.

De unde poți face rost de un LOGO de lipit pe mașina firmei tale?

Ca să faci rost de un LOGO trebuie să apelezi la o firmă de producție publicitară. Trebuie să știi că este un proces destul de simplu și dacă apelezi la o firmă serioasă precum fuel.ro, vei avea posibilitatea să ți se și lipească autocolantul pe mașină, nu vei fi nevoit să te chinui tu cu treaba asta.

În limbaj larg, acest procedeu se numește colantare și implică și aplicarea de LOGO-uri sau alte însemne de mici dimensiuni. Aceste firme care se ocupă cu producție materiale publicitare vor reuși să vă ofere în cel mai scurt timp un LOGO profesional, corect imprimat, care va face mașina dumneavoastră să iasă în evidență suficient de mult cât să aducă plusvaloare companiei.

Și chiar dacă majoritatea publicității se desfășoară online în ziua de azi, există încă nevoie pentru publicitate offline. Încă mai suntem nevoiți să ne semnalizăm afacerile în stil clasic prin intermediul autocolantelor.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.