Blizzard permite vânzarea pe gold în cadrul Ballte.net, a token-urilor WOW

MMO-ul World of Warcraft împlinește 13 ani și are încă milioane de abonați dispuși să plătească un abonament lunar doar pentru a se putea bucura de acest joc. În urmă cu câțiva ani, numărul abonaților a început într-adevăr să scadă și Blizzard a trebuit să vină cu o soluție, a trebuit să găsească noi căi prin care să convingă jucătorii să rămână. Pe lângă pachetele de update-uri periodice, în 2015 Blizzard a introdus Token-urile, care au devenit foarte populare.

Un Token WOW poate fi cumpărat cu 20 de dolari și poate fi vândut ulterior în WOW Action House pentru o sumă de aur echivalentă, în joc. La lansare, asta însemna cam 30.000 gold dar acum înseamnă cam 62.000. Cel mai interesant lucru este că acum, dacă ai suficienți gold în WOW, poți să-i schimbi înapoi în tokens. Ce poți face cu token-urile? Păi de exemplu poți să îi folosești pentru a cumpăra subscripția lunară. Cu alte cuvinte, te joci gratis.

Săptămâna aceasta token-urile WoW au devenit și mai folositoare pentru că Blizzard a permis utilizatorilor să le folosească dincolo de World of Warcraft. În loc să folosești banii pentru a juca WoW gratuit, poți să depui 15 dolari în contul tău Battle.net. Astfel, poți să folosești banii în alte jocuri Blizzard. Așadar, minezi aur în WoW, obții credit 15 dolari Battle.net, apoi cumperi alte jocuri sau produse precum Overwatch, Hearthstone, Heroes of the Storm, StarCraft II, Diablo III și multe altele.

Pentru multă vreme, jucătorii de WoW care aveau în cont foarte mult gold constatau că este inutil. Acum, aceștia au șansa să încerce alte jocuri marca Blizzard sau să-i folosească pentru alte cumpărături în MMO-uri diferite.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply