Știai că există miere de rapiță? Iată de ce ar trebui să încerci așa ceva

Există multe tipuri de miere dar cu siguranță una dintre cele mai interesante sortimente este cea de rapiță. În general, mierea este unul dintre cele mai sănătoase alimente din lume la ora actuală și ar mai trebui să spunem că în materie de export de miere, la nivel, european, România este cap de serie. Da, în România se produce cea mai calitativă miere din toată Europa iar străinii sunt dispuși să dea zeci de euro pentru un borcan de câteva kilograme din acest produs românesc.

După cum spuneam mai sus, dintre toate sortimentele de miere, cea de rapiță este una dintre cele mai interesante. De ce? Păi în primul rând pentru că are niște beneficii mai deosebite un pic față de mierea normală. Rapița conține foarte multe vitamine și minerale precum hidrați de carbon, calciu, fier, fosfor, potasiu, sodiu, celuloza, glucide, grăsimi, rezine, mucilagii, vitaminele A, B1,B2, C, niacin, beta-caroten și multe altele. Mierea de rapiță este o bombă de vitamine pentru rinichi și splină.

De unde poți cumpăra miere de rapiță

Găsești miere de rapiță la prețuri bune pe planteea.ro. Cu toate că nu este o miere ca toate celelalte, nu are un miros excelent și nici o culoare care să o recomande amatorilor de frumos, această miere are proprietăți unice și mult mai mari față de mierea normală. Este ceva destul de firesc să fie primită cu repulsie uneori pentru că dacă stăm să ne gândim mai bine, cele mai mari beneficii le au alimentele care arată cam ciudat, asta ca să nu zic urât sau au gusturi destul de … ciudate.

Pe site-ul celor de la Planteea veți găsi de asemenea foarte multe produse naturale pe care vi le recomand cu mare interes. Aceste produse uitate parcă de noi, românii, sunt foarte căutate în străinătate, în țările în care oamenii vor să trăiască sănătos. Puteți încerca această miere de rapiță chiar dacă este albicioasă și are miros de varză. La gust însă, este cel puțin dumnezeiască. În plus, văd pe site-ul Planteea că are și un preț destul de atractiv, undeva la 30 – 35 de lei kilogramul.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.