Este oficial. Pe 3 martie avem Nintendo Switch

Nintendo SwitchNoaptea trecută, cei de la Nintendo au dezvăluit în sfârșit componentele interne ale acestei console. Acum, rămâne la aprecierea ta dacă o dorești sau nu, cu aceste componente interne. De asemenea, Nintendo a fixat și data lansării care va coincide atât pentru SUA și Japonia, cât și pentru Europa, Canada și Hong Kong: 3 martie 2017. Așadar, toată lumea o va putea cumpăra indiferent de regiune. Prețul în SUA va fi de 299 dolari, în România cred că se va vinde pe la 2000 de lei. Ce va fi în cutie? Ei bine, avem Consola Switch, docul Switch, cele două joystick-uri controllere, două agățătoare pentru încheietură pentru cele două controllere, un Joy-Con Grip, un cablu HDMI și un încărcător.

Consola în sine are un display de 6.2 inci cu touchscreen 720p iar cele două controllere Joy-Con sunt montate alături. Aceasta are la bază un cip Nvidia Tegra nemaiîntâlnit pe alte dispozitive. Bateria din interior va ține între 2.5 și 6 ore, în funcție de cât de solicitant și de intens este jocul cu pricina. Cei de la Nintendo dau drept exemplu aici jocul Zelda: Breath of the Wild care va stoarce bateria în mai puțin de 3 ore. Te poți juca pe ea în timp ce se încarcă și partea bună este că se poate încărca și cu ajutorul unei baterii portabile, nu neapărat de la priză.

Memoria internă este de 32 GB și poate fi extinsă cu ajutorul unui card MicroSD, ceea ce poate fi destul de util dacă ai de gând să descarci jocurile de pe internet. Consola poate fi folosită în diverse moduri. TV Mode presupune poziționarea consolei în docul ei special și astfel devine un televizor în miniatură. Handeled Mode presupune ca utilizatorul să se joace pe consolă cu controllerele atașate, ca pe un veritabil Game Boy.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.