Ai scoate bani din buzunar pentru ca replicile tale din chat-ul YouTube LIVE să fie mai vizibile?

Să zicem că te uiți la un live pe YouTube și vrei să zici o chestie pe care tu o consideri interesantă și pe care dorești să o vadă cât mai clar atât cei care transmit cât și cei din chat. Să zicem că poate dorești să îți exprimi dragostea pentru ceea ce se transmite atunci LIVE.

Ei bine, acum ai această posibilitate. Poți să ieși în evidență pe YouTube cu ajutorul Super Chat. Prezentat joi, această aplicație îți permite să afișezi contra cost niște mesaje în sesiunea de chat și astfel, să atragi atenția mai mult.

De asemenea, replicile trimise via Super Chat pot rămâne în fereastra cu pricina până la 5 ore.

„Pentru creatorii de conținut, Super Chat îndeplinește două funcții: menține conversațiile cu fanii și permite acestora să mai facă un ban” spune managerul de produs al YouTube, Barbara Macdonald.

YouTube a început testarea Super Chat prin intermediul unei versiuni beta chiar astăzi, cu vreo câțiva youtuberi renumiți printre care amintim iHasCupquake, Great Library (buzzbean11), și Alex Wassabi. YouTube plănuiește să lanseze Super Chat pe data de 31 ianuarie și va fi disponibil pentru creatori de conținut din 20 de țări și pentru spectatori din 40 de țări.

Dacă ești obișnuit cu Twitch Cheering, Super Chat este ceva similar. Twitch Cheering îți permite să ajuți financiar streamerul tău preferat în fereastra de chat. Între timp, în vreme ce Super Chat se lansează, YouTube renunță la altă aplicație numită Fan Funding prin intermediul căreia cei care vizualizează clipuri pe diferite canale pot trimite bani creatorilor de conținut.

„Deși noi suntem destul de încântați de Fan Funding, nu a fost o aplicație îmbrățișată de utilizatori și nu va ajunge niciodată la fel de populară precum live-urile. ” spune Macdonald. Astfel, începând de astăzi, nu se vor mai putea face înscrieri pentru Fan Funding dar va rămâne activă până la finalul lunii februarie. După 28 februarie va dispărea complet.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.