Prezentare BlackBerry Mercury

BlackBerry Mercury este un telefon care demodată nu există pe rafturile magazinelor. Acesta a fost prezentat la CES 2017 și promite destul de multe. După cum știm, BlackBerry nu-și mai produce telefoanele așa că acestea apar la standurile TLC pe la expozițiile internaționale. BlackBerry Mercury arată foarte bine și are în componență și celebra tastatură fizică pe care mulți dintre noi o plângem.

BlackBerry Mercury este un nou model de telefon Android care rulează o parte din softul BlackBerry și care are bineînțeles o tastatură fizică, cu accente argintii între taste. TLC, firma producătoare vinovată și de dispozitivele DTEK50 și DTEK60 a preluat în sfârșit în totalitate procesul de producție al telefoanelor BlackBerry, a preluat departamentul de marketing și cel de vânzări.

Telefonul BlackBerry Mercury nu este în forma sa finală dar schimbările ce vor urma nu vor afecta prea mult designul sau specificațiile, așa că putem să discutăm un pic despre el. discutăm așadar despre un telefon destul de butucănos, tipic BlackBerry, cu o cameră uriașă pe spate și un port USB-C în partea de jos. Este un telefon cu un singur SIM și dispune de asemenea de slot MicroSD.

Cât despre componentele interne mai importante, știm că va rula Android 7.0, va avea 32 GB memorie internă și 3 GB RAM. Nu va fi un telefon de top la vremea respectivă dar va fi exact ce are nevoie BlackBerry în acest moment pentru a reintra pe piețele din Europa și SUA. Să nu uităm că în SUA prezența la raft a telefoanelor BlackBerry este ZERO, fiind dispozitive contractate de obicei cu abonament și nici un operator nu le mai vrea. BlackBerry Mercury va fi o rampă de relansare.

Procesorul va fi mai mult ca sigur un Qualcomm Snapdragon 625, bateria va fi de 3400 mAh iar camerele destul de bune, de 18 respectiv 8 megapixeli.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.