Mai este implantul dentar bau-baul stomatologiei?

Mi-am pus această întrebare destul de recent, în momentul în care am luat contact cu medicina dentară de ultimă generație. Am ajuns la concluzia că în ziua de azi poți să ai parte de un implant dentar la cele mai bune prețuri în București și nu mai ai de suferit absolut deloc din punct de vedere al durerii sau al calității implantului. Tehnologia a avansat atât de mult încât astăzi poți să beneficiezi de un implant dentar fără durere dacă optezi pentru un cabinet stomatologie dotat foarte bine, cabinet precum al celor de la Clinica Trident.

Sincer să fiu, nu m-aș fi așteptat niciodată să beneficiez de un implant dentar preț bun chiar în București, în orașul despre care toată lumea spune că este cel mai scump din România. Ei bine, se pare că uneori concurența foarte mare lucrează în beneficiul clientului și iată, în 2016, poți să ai parte de tratamente într-un cabinet stomatologic ultramodern cu bani mult mai puțini față de acum câțiva ani. De fapt, nu puțini sunt cei care aleg să vină în România din străinătate pentru a-și rezolva problemele dentare. În România, un implant dentar este mult mai ieftin.

Eu sincer să fiu mă așteptam să fie o adevărată dramă dar am fost surprins de cei de la Clinica Trident, rămăsesem din copilărie cu imaginea aceea a medicului dentist în cabinetul căruia nu vezi nimic electronic, plus acel clește uriaș folosit pentru scoaterea dinților. Se pare că lucrurile au evoluat super bine de atunci și iată, în anul 2016 poți fără probleme să beneficiezi de un implant dentar fără durere și fără complicații. Cred cu tărie că în viitorul apropiat, această tehnologie a implantului dentar se va dezvolta atât de mult, încât vechile practici vor fi doar o amintire.

Am fost plăcut impresionat de București și de Clinica Trident și sunt sigur că și voi veți fi în cazul în care apelați la serviciile lor. De fapt, chiar sunt curios, voi ați avut de-a face până acum cu implanturile dentare? Dacă da, scrieți în comentariu dacă vi se pare sau nu că a avansat tehnologia.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply