Gameri, pregătiți portofelele. Se apropie marile reduceri de iarnă de pe Steam

Dacă ești pasionat de jocuri și în această perioadă din decembrie mai ai ceva bani rămași prin portofel (pe card mai bine zis), s-ar putea să vrei să ții de ei până joi, când încep marile reduceri de iarnă pe Steam. Este vorba evident de jocuri la prețuri mai mult decât avantajoase, la aproximativ jumătate de preț față de normal și peste. Anul acesta, atunci când au fost reducerile de vară, de Halloween, unele jocuri au putut fi cumpărate cu o reducere chiar și de 90% din prețul normal.

Reducerile or să înceapă pe data de 22 decembrie  cu toate că Valve nu a făcut până acum un anunț oficial prin care să vestească evenimentul. Aceasta va fi data pentru că și în anii trecuți, Valve a pornit reducerile chiar în coada sezonului de cumpărături pentru Crăciun, când oamenii nu prea mai au bani dar ar fi dispuși să mai scoată ceva din buzunar dacă au parte de o ofertă bună.

În SUA, de Ziua Recunoștinței (în jurul Black Friday), americanii au putut cumpăra la reduceri de până la 92% jocuri celebre precum GTA și Civilization. Și pe lângă marile reduceri de sărbători, Steam va mai avea un eveniment în această perioadă, destul de interesant. Se vor alege cele mai bune jocuri din Steam Store, se va face un top cu cele mai bune jocuri, top pentru care poți vota și tu începând cu data de 22 decembrie. Jocuri din 8 categorii vor fi supuse votului, două dintre cele mai interesate categorii sunt “Just 5 More Minutes” sau “I Thought This Game Was Cool Before It Won An Award”.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.