Facebook introduce LIVE Audio

După ce a introdus videoclipurile LIVE, Facebook vine și introduce podcast-urile, adică fișierele de tip audio ce pot fi răspândite pe rețeaua de socializare LIVE. Așadar, dacă ai ceva de povestit prietenilor și vrei să o faci într-un mod mai interesant, acum ai ocazia să folosești LIVE Audio. Marți, Facebook a introdus această nouă funcție  care îți acordă șansa să spui o poveste fără să-ți mai arăți fața.

Într-o postare pe blog, specialistul Facebook, Shirley Ip și inginerul Bhavana Radhakrishnan au afirmat faptul că unele pagini au venit deja cu idei creative de LIVE pentru voce fixându-și camera video pe o poză de fundal în timpul transmisiunii. Ei bine, această nouă funcție ar trebui să simplifice destul de mult viața celor care vor să facă un LIVE fără imagine. În plus, fără imagine transmisă, înseamnă că vei putea să transmiți LIVE dintr-o zonă în care internetul nu este atât de bun.

„Pentru amatorii de interviuri, această nouă funcție va aduce un nou nivel de interacțiune între cei care transmit și cei care ascultă. Știm că de multe ori, oamenii preferă să asculte audio în timp ce fac altceva. În plus, cei care au telefoane Android, vor putea să asculte aceste podcast-uri chiar dacă părăsesc aplicația Facebook sau blochează telefoanele. Cei cu iOS vor putea asculta în timp ce butonează prin alte părți ale Facebook-ului” spun Ip și Radhakrishnan

Facebook va testa noua funcție în următoarele săptămâni cu câțiva parteneri cu renume precum BBC World Service, LBC, Harper Collins și mai mult ca sigur vor exista multe alte avantaje ale LIVE Audio care vor ieși la iveală după această perioadă, la începutul anului 2017.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.