La cine apelezi când ai nevoie de optimizare SEO

optimizare SEO Magazinele online au început să se înmulțească destul de serios în ultimii ani iar pozițiile în motorul de căutare Google sunt aceleași 10 pentru prima pagină dintotdeauna.

Ei bine, pentru că bătălia magazinelor online este pentru prima poziție din Google, contează foarte mult în seama cui lași optimizarea SEO. Există foarte multe agenții online care se ocupă cu asemenea servicii iar tu trebuie să te asiguri că vei ajunge pe mâna celei care va face tot ce îi stă în putință să-ți ducă magazinul online pe prima poziție din Google, cea care adună 70% din totalul click-urilor venite pe cuvintele cheie de bază.

Întotdeauna trebuie să încerci să lucrezi cu cei mai buni pe parte de SEO pentru că doar așa vei avea parte și de rezultate. Există mulți măscărici apăruți precum ciupercile după ploaie, măscărici care-ți iau banii apoi dacă nu ai parte de rezultate, bagă la rampă celebra replică „Știți că Google a modificat algoritmul…”. De aceștia trebuie să te ferești și-i vei putea identifica în baza Google, cei nemulțumiți își vor spune părerile online într-un fel sau altul (bloguri, Facebook, etc).

Trebuie să lucrezi cu cineva care-ți poate asigura și rezultate și din păcate nu multe firme care se ocupă cu SEO acordă astfel de garanții. Nu cea mai mare firmă SEO din România aduce cele mai bune rezultate. S-a dovedit faptul că acolo unde există firme mari, rezultatele sunt mult mai slabe față de competitorii mărunți. Trăim în România și nivelul de superficialitate al firmelor mamut care se conduc practic din inerție, este incredibil.

Sfatul meu este să apelați întotdeauna la o firmă relativ restrânsă pentru optimizarea SEO, întrucât acestea își vor da tot interesul pentru obținerea rezultatelor dorite. Un magazin online are nevoie de atenție în ceea ce privește optimizarea SEO mai ales dacă este unul nou apărut pe piață așa că ar trebui să vă gândiți foarte bine cu cine vreți să porniți la drum. Repet, nu puțini au fost cei dezamăgiți de marile companii SEO din România.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.