Un bărbat din California care a furat 5 milioane de dolari a cheltuit 1 milion cu Game of War

Un bărbat din California trăiește pe picior mare. După ce și-a cumpărat mașini de lux cu bani furați, mobilă pentru casă, bilete pentru NFL și NBA, a reușit să cheltuie atenție 1 milion de dolari cu un joc online. Kevin Lee Co pe numele său, în vârstă de 45 de ani a pledat vinovat joi când a ajuns în fața instanței pentru fraudă și spălare de bani.

Acesta a sustras milioane de dolari de la angajatorul său pe vremea când se afla în funcția de contabil. Din mai 2008 până în martie 2015, Kevin Lee Co a furat aproape 4.8 milioane de dolari din banii companiei. Acesta a folosit banii pentru a cumpăra cele enumerate mai sus și pentru a-și alimenta obsesia pentru un anumit joc online.

Departamentul de Justiție nu spune care este jocul cu pricina, dar Kevin Lee Co era foarte dependent, cheltuind 1 milion de dolari. Cei de la Ars Technica au făcut rost de notele de plată către Machine Zone ale lui Lee și s-a aflat așadar că omul cheltuise milionul în Game of War.

„Acest joc de strategie permite jucătorilor să ridice imperii cu soldați și să atace alți jucători care fac practic același lucru. Cu cât petreci mai mult timp jucând, cu atât ești mai dispus să pui bani la bătaie” spune Ars Technica.

Sentința definitivă pentru Lee va fi pronunțată pe data de 26 mai 2017. Omul riscă o pedeapsă maximă de 20 de ani de închisoare și o amendă de 250.000 de dolari pentru delapidare și o altă amendă de 500.000 de dolari și alți 20 de ani pentru spălare de bani.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.