Care este furnizorul numărul 1 în România pentru role din cauciuc?

Rolele din cauciuc au o întrebuințare destul de vastă în industria producătoare și mai mult ca sigur fiecare dintre noi ne-am lovit la un moment dat de un produs cu rotile pe care l-am înjurat de toți sfinții doar pentru că mobilitatea acestuia era destul de greoaie, vina principală fiind rolele de proastă calitate montate. Sunt sigur că poți să-ți dai seama de calitatea unui produs per ansamblu în funcție de rotilele folosite în componența acestuia.

Ideea este destul de simplă. Un obiect căruia i se atașează rotile este unul destinat mobilității, oamenii au nevoie să-l mute de ici colo, unde le este necesar iar niște rotile de proastă calitate va limita destul de mult această mobilitate. De exemplu, numesc rotile de proastă calitate acele rotile care se blochează, care se freacă de cadru, care umplu foarte repede de praf și nu se mai învârt cum trebuie, care se rup pur și simplu cu toate că nu a fost exercitată o forță foarte mare asupra lor.

Pot să existe multe probleme din cauza rotilelor de slabă calitate și din această cauză, produsul care le folosește să aibă mult de pierdut. Să luăm spre exemplu un scaun de birou… Degeaba este el foarte confortabil și foarte rezistent, dacă rotilele pe care le folosește se blochează sau se rup la scurt timp de la achiziție? Un asemenea scaun va cauza destul de multe neplăceri, iar în cazul în care se rupe o rotilă acesta devine complet nefuncțional. E foarte simplu de înțeles principiul unui produs care per total este calitativ.

Care este furnizorul numărul 1 în România pentru role din cauciuc?

Ei bine, cred cu tărie că cei de la www.tente.com/ro-ro sunt singurii capabili să producă rotile de calitate în România. Despre ei se aud numai lucruri bune mai ales în sfera de roți pivotante, complexe, în care nu prea mulți au curajul să se bage.

E destul de complicat să ajungi primul din țară la orice, nu numai la produs rotile de calitate și din acest motiv consider că cei de la Tente au ajuns meritat pe această poziție. Cei care au nevoie de rotile pot să le comande direct pe site-ul lor mai sus menționat și de ce nu, se poate face și comandă specială în funcție de necesitate, dimensiunile se pot prelucra și modifica în funcție de domeniu de activitate. Nu cred că există multe companii în România care oferă posibilitatea clientului să comande exact rotilele de care are nevoie, indiferent de dimensiune.

Asta înseamnă până la urmă să fii direct producător, modern, asta înseamnă să fii de fapt furnizorul numărul 1 în România pentru role din cauciuc și alte materiale adiacente industriei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.